Je zima (všude), je sníh (někde), je mráz (někde) a je nejvyšší čas na veledůležitou otázku: Chcete letos opakovat Potápěčský event?
Pokud ano - na stejném místě, nebo chcete vyděsit ryby i na jiné lokalitě? Nápady a konstruktivní připomínky oceníme – takže napadejte a připomínejte!
Ahojda,
vzhledem tomu že mi to loni nevyšlo (stále mě to mrzí) jsem pro pokračování. Moc ráda bych se podívala do hloubek ![]()
Já bych byl taky pro opakování, vloni se mi to krylo s jinou akcí, tak jsem nemohl dorazit. Co se týče lokality, tak je to mi jedno, ale pokud bude poblíž potapěčská keška, bylo by to fajn ![]()
Pokud byste ten event udělali poblíž Slapy Trinity Challenge #1 (GC1DG2J), tak by se mohl završit grilovačkou u mě na chatě (na Ždáni).
Potápění bych se asi nezúčastnil, ale grilování mi docela jde (nebo aspoň to všichni tvrdí).
Tak tohle by me dost zajimalo, ale nevim nic o predchozi akci. Slo by hodit nejaky info. Dik
Edit: Rozhodně!!! Už jsem nebyl pod vodou ani nepamatuju. Kartu snad vyhrabu
Dik za info
- potapecsky event na Borene Hore [cache]GC2NB1F[/cache]
Ahoj, rád bych se zúčastnil případného II.potápěčského eventu. Kdy a na koho se obrátit?
JIRKA.CZ
Ja jsem taky pro, potapeni me hoodne laka.
Tentokrát už bych si event ujít nenechal, takže je jasné, že jsem pro ![]()
Jestli chcete zkusit jiné místo, tak co třeba Rumchalpa?
Je tam klid a příjemní lidé. Jen ta Keš tam není, což by zase takový problém být nemusel ![]()
Taky Lestinku mám moc rád, ale tam je v létě strašných lidí.
Jednoznačně!!!
loni me hlava pod vodu nepustila, ale proc to nezkusit jeste jednou…
Jsem pro opakovani vsemi deseti. Super by bylo jine misto s moznosti odlovit si na miste treba i kesku pod vodou jako na lonskem eventu. Bylo to prijemne zpestreni…
Vloni jsem se chystal a nebyl, letos bych pokus rad opakoval a dorazil. Mozna to bude FTFD ![]()
Určitě zase dorazím. Nějaké jiné místo bych uvítala. Třeba rozhlednu pod vodou :-)) A kdyby to zase bylo začátkem června, tak by to bylo úplně dokonalé.
Plavat sice neumim, ale potpil bych se rad ;)B)
Potopení jde snadno, záleží jen na tom, kolik olova na sebe navěsíš. ![]()
Vypadá to na skvělou akci, o které jsme bohužel loni neměli ještě ani tušeni. Určitě bychom se rádi zúčastnili ![]()
Určitě ano!
Pro, ale VK 2012 má přednost při kolizi termínů.
Rozhodně ano! Loňský se nám moc líbil.