Podvodní keš

Mám dotaz: Zajímá mě, jak je to se zakládáním podvodních/potápěcíh keší? Je zde nějaký limit, co se týče hloubky, vzdálenosti od břehu nebo tak něco? Nebo stačí keš v "kaluži pro kterou se stačí natáhnout rukou?"

PS: Nikde jsem to nenašel, pokud se to někde řeší, omlouvám se..

Děkuji, Valíček

Napadla mne tahle, třeba je to částečná odpověď… :slight_smile: [cache]GC1DG2J[/cache]

Ahoj, myslím, že žádná pravidla nebo limity (kromě těch univerzálních, platících pro všechny keše) nejsou, záleží jen na Tobě, jakou výzvu chceš pro ostatní připravit :wink: Akorát potom musíš vhodně odhadnout terén, obtížnost a atributy. Ale radši ať napíše někdo, kdo má s podvodním lovem zkušenosti:)

Jak píše Larius, hloubku ti nikdo určovat nebude. Klasická potápěčská T5 by měla být v takové hloubce, která je pro běžného člověka (= ne trénovaného freedivera) bez přistroje nedosažitelná. Taková minimální hloubka je dle mého kolem 8-10 m. Pokud keš umístíš tak, že se k ní zvládne ponořit každý druhý, pak bys měl terén ohodnotit menším počtem hvězdiček. Ale jak sám poznáš, tahle klasifikace je hodně subjektivní…

Ještě jedna rada: Než se pustíš do zakládání potápěčské keše, bylo by dobré si nějakou alespoň pro představu odlovit.

Tady je take jedna.. 5/5 :o))