Mám dotaz: Zajímá mě, jak je to se zakládáním podvodních/potápěcíh keší? Je zde nějaký limit, co se týče hloubky, vzdálenosti od břehu nebo tak něco? Nebo stačí keš v "kaluži pro kterou se stačí natáhnout rukou?"
PS: Nikde jsem to nenašel, pokud se to někde řeší, omlouvám se..
Ahoj, myslím, že žádná pravidla nebo limity (kromě těch univerzálních, platících pro všechny keše) nejsou, záleží jen na Tobě, jakou výzvu chceš pro ostatní připravit Akorát potom musíš vhodně odhadnout terén, obtížnost a atributy. Ale radši ať napíše někdo, kdo má s podvodním lovem zkušenosti:)
Jak píše Larius, hloubku ti nikdo určovat nebude. Klasická potápěčská T5 by měla být v takové hloubce, která je pro běžného člověka (= ne trénovaného freedivera) bez přistroje nedosažitelná. Taková minimální hloubka je dle mého kolem 8-10 m. Pokud keš umístíš tak, že se k ní zvládne ponořit každý druhý, pak bys měl terén ohodnotit menším počtem hvězdiček. Ale jak sám poznáš, tahle klasifikace je hodně subjektivní…
Ještě jedna rada: Než se pustíš do zakládání potápěčské keše, bylo by dobré si nějakou alespoň pro představu odlovit.