Vážení kačeří, v neděli 22.10. se uskuteční hromadný odlov Podzimního listí. Zajištěno je lano, doufám, že si každej aspoň zkusí, jestli by to šlo :o)
Sraz je v 15:30 na souřadnicích Podzimního listí, případně předtím 14:45 u Adamova, nedaleko průsečíku silnice a žlutá turistická (mapa)
Těším se na všechny, přijďte, bude sranda :o)
Tomu říkám výzva :). Dnes jsem si sice po sedmi kopcovitých cachích říkal, že se zítra budu regenerovat, ale toto předsevzetí už teď v noci není tak silné jako po návratu. A je jasné, že zítra kolem poledne už budu vymýšlet, kam jít. Vzhledem k tomu, že kolem mám ještě hodně nepozkoumaných pomníků, nové Křtiny a další cache, připadá mi to jako dobrý nápad.
Zatím nic neslibuji, musím se ještě poradit s rodinou. Ale líbí se mi to.
Edit: Gratuluji k aktuální dvoustovce, já bych na tu svou vlastně mohl dosáhnout právě zítra.
:o)) Díky. Dnes jsme si šli v patách (myslím, že víc ty mně), bohužel jsme se nepotkali. Rád tě zítra uvidím, třeba se potkáme i dřív u nějakého památníčku :o)
Bylo to skvele, diky za krasne fotky. Citili jsme se jak kralove - verili byste ale, ze nekdo tam chvili po nas poleze znova? Viz log od FaVeTteam. To je teda gol. :o)
No hezky, ale taky jeden velikaaaanskej spoiler. Moment prekvapeni ‘co to teda vlastne presne bude’ v haji. Mozna trosku skoda. Mozna byste si to radsi mohli poslat mezi sebou nez publikovat nasiroko…? /