pohotovost

Koukam na dnes bude asi pohotovost :smiley:

Viz:

Odpovim si sam:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=15&thread_id=15238&pid=227199#post_227199

Proč pohotovost - upraví se stupnice, nebo se přidá pár dalších políček (a barev) :wink:

Já mám pohotovost už od včerejška - jsem preventivně nemocnej, na počítači v obýváku a čekam až se naplní keškoměrka a začne se třást zem - pak vlezu pod stoleček a počkam až bude konec :wink:

Ne vážně, 100Dteam a AHAa&team připravují event FTF Hunt, tak posílají retrívrům další a další kešky.

Na FTF Hunt jich bude prý 50,takže pořád zbývá dost krabiček i na další kraje:)

A já musím zrovna odjet, to mi urcite o vikendu pipne neco primo pred barakem … :wink:

Nejde náhodou o predikci výsledku víkendových voleb? :D:D:D

Prý 50 kousků nebo o něco více…

! ! ! P O Z O R ! ! !
Fronta se zmensuje, asi uz to zacalo … :slight_smile:

nedělej fámy… pořád je to full red :smiley:

Ne ne, už odhořívá a nám přihořívá!

Presne tak, uz "odhorely" tri dilky na stupnici, bylo to jeste pred chvili uplne na doraz !
Ale v mem okoli zatim nic … :frowning:

červená opadá a u nás kolem Brna, resp jižní morava… niiiiic :expressionless:

Pánové, proč nepřijedete sem na sever Moravy? Kromě zvýšené koncentrace nových keší jsou tu i zvýšené koncentrace polétavého prachu, oxidů dusíku a bůhvíčeho ještě. Prostě ideální podmínky pro lovce FTF, zvláště metodou BF (není tu přes ten smog skoro vidět) :wink:

FTF v keši u Ostravy: obláček čerstvého vzduchu :smiley:

Praha taky niiiic

NJ, darklord zatim radi v usteckem kraji. Pocitam, ze pote se posune smer brno a skonci u nas na valassku :slight_smile: Skoda, ze jsem mel uz svaracek, alespon budu v klidu spinkat :slight_smile:

Nevím jak u Vás,ale kolem našich HC to Bohemian chrlí jak lávu :slight_smile:

Přesně tak, právě teď přecházím na jižní Moravu, takže v JM kraji už můžete tu pohotovost vyhlásit. Následovat bude ZL kraj :).

nepotěšili jste mne… 39 a 53 km od HC, kdo sem tam má plazit takhle v noci? :smiley: