Naposledy jej Dan44 ulozil do kese Hranicke viadukty/Viaducts by Hranice (GCV9C8) dne 9. cervence 2006.
Dalsi navsteva zalogovana na webu je vojrou dne 15. cervence 2006, ale bohuzel v tu dobu uz se coin v kesi nevyskytoval.
Spojil jsem se s autorem kesky ktery mi potvrdil ze coin v kesi neni, a poskytl mi kopie papirovych logu. V papirovem logu narozdil od netu jsou jeste dalsi 2 nalezy. Jeden z 9.7 (stejny den jak Dan) a dalsi z 11.7 9:10. Podle zapisu si prave tento clovek (podle logu si rikajici D+F) minci odnesl. Kdyby jste nahodou tusil kdo se pod timto nickem skryva, pripadne jste objevil podobny log ve sve kesi dejte mi vedet. Treba se mi podari se mince jeste dopatrat.
Prikladam kopie listu z logu z inkriminovanych dni:
Na tuto kesku si docela pamatuju. Jak jsem psal uz ownerovi kese, zjistil jsem az u internetu doma nekdy o dva dny pozdeji, ze tam mel byt coin a nebyl. Fyzicky v kesi nebyl, to bych ho hned s radosti nekam presunul. Skoda, nezbyva nez doufat, ze se nekde objevi, drzim palce.
Ahoj, mrzí mě že jsem poslední kdo coin viděl a doufám že se někde objeví. Našel jsem ho v GC Sudslava. Myslel jsem že ho vyvezu na Slovensko, ale při logování jsem si všiml že chce cestovat po Čechách (a předpokládám i Moravě a Slezsku atd. ). Proto jsem přemluvil při návratu ze Slovenska ostatní k zastávce v Hranicích. Jinak zápis ze stejného dne pod nickem Teer má na svědomí kolega, který tam byl se mnou a ten určitě z cache nic nebral. Držím pěsti a doufám že se coin objeví.
Dan
Snad jo, daval jsem ho totiz do obehu na rychlo na jedne Geoakci a tudiz u sebe nemel karticku s popisem sveho cile, takze si ho nekdo kdo o GC moc netusi odnesl jako suvenyr.