Ahoj, chci se zeptat, zda je mozne zalozit cache, ktera nebude mit fixni polohu, ale bude se neustale hybat. Pokud to jde, tak jak to funguje?
Jedna se o nase auto jezdicii po Africe a Islandu
diky za odpoved.
katka
Ne-e
A už dlouho… Pověs na něj TBčko ![]()
Nejde, už leta ne…
Btw. Jak by sis to představoval? Klíčky položený na kapotě, aby mohli kačeři měnit a logovat i když tam zrovna nebudete? ![]()
Ale můžeš z toho auta udělat TBéčko: koupíš něco levného s trackovacím číslem a vyrobíš si nějakou samolepku - a je to ![]()
Odpoved zni NE.
To o cem tady pisou najdes zde: http://www.google.cz/search?..
Zalezitost cca 250 Kc…
Ale muzes na to auto dat nejakou indicii (treba pulku souradnic a druhou pulku nechat v listingu), ktera povede k nalezeni cache.
Kdyz tak nad tim premyslim, vzpomnel jsem si na jednu olomouckou kesku, kde je potreba ziskat klicek k odemknuti schranky, ktery je resen jako TB (jsou 3). Klice (dle pravidel) je nutne ukladat do vzdalenosti max 30km od orloje. Neni to tedy pohybliva kes, ale je to jeden ze zpusobu jak ji odlisit od tradicnich krabek.
jo treba dat do auta Chirp .. coz uz nekdo i udelal ![]()
ok diky za rady.
resenim je dat do nej tedy TB.
moving cache existuje a lze ji dokonce i dnes založit. minulý týden jsem zrovna jednu logoval (ukládal jinam). ovšem musíš vědět jak to udělat ![]()
mysterka: logoval jsem keš od člověka s avatarem Mikeše a jak založit se ptej na severu
Ja myslim, ze uz z prvniho dotazu je jasne, ze by slo spise o vice-mene nenapadnou reklamu na cestovku … ![]()
tady máš jednu,co takhle funguje[cache]GC1JH0M[/cache], z listingu snad vše pochopíš;)
Tahle ma i svou keš s pevnými souřadkami a buď loguješ do putovní(což je naprostá většina), nebo do fixní, kde je jenom pár logu.
když jsme u toho,kde se to dá získat? a dá se vybrat i barva?
Kdyby nikdo neporadil nic lepšího. . .
kup si levnějc TB (jako ten plíšek, protože ti jde jen o kód), zajdi si na nějakou tiskárnu a ti ti to udělaj v barvě jaký chceš, i v provedení ;).
Pěkná "pohyblivá" cache http://coord.info/GC1EDEX
Zalogováno na pravé přední dveře ![]()