Pohybliva kes

Zdar, narazil jsem nahodou, zatim jen virtualne, na Slovensku na tuto zajimavou kesku. Zvlastni, dlouho jsem zil v domneni, ze neco takoveho neni mozne a kes nelze zalozit, pokud nema stale souradnice. Osobne se mi tento napad libi, co vy na to? Je i u nas nejaka takova?

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=271bbe81-aee3-466b-b01f-51667cdeeefb&log=y&decrypt=

No vim, že tak před rokem tady někdo o něčem takovém diskutoval, takorát měl v úmyslu nechat keš nějak cestovat po celý republice, už si přesně nevzpomínám jak to myslel…
Nevím, jestli se mu podařilo to nějak uzkutečnit, ale rozhodně je to supr nápad a oživí to trochu gc:p

Tak to je hodně dobrý a mohlo by to cestování po republice být založený i na stejnym principu.Akorát to omezení na dvě ukryté keše se mi nelíbí,bo nemám žádnou :wink:

Jedna moje kes kdysi krapet "cestovala", nebyl jsi nahodou u toho? :D:D

No vidis, tam by mi to prave prislo jako idealni zakomponovat. Myslel jsem, ze finalni krabicka u FTF bitvy bude prave takhle cestovat, aby kazde kolo bylo na jinem miste a od te doby jsem si prave myslel, ze neco takoveho neni mozne. A ze presto trochu cestovala, no booooze :smiley:

Mas recht, ze jsme to tam tehdy resili… Nicmene, byl jsem vubec rad a dekuji Haggaeovi, ze mi FTF Vyhru schvalil tak jak je, prece jen to neni kes z tech zcela standardnich. Nemel to se mnou tenkrat uplne jednoduchy :wink:

skusim se dohodnout s minariem jestli byh mohl zalozit cache na tb :smiley:

TO by chtělo hodit mysterku někam doprostřed republiky a k danému TB napsat souřadnice, lidi by se logovali tam a psali by nové souřadnice, tak jako u té slovenské :wink:

Já mam takový sci-fi nápad upevnit mikrokešku na auto a hledalo by sa podle poznávací značky. Ale je tu hodně záporů a tak je to jen sci-fi.

Historie se opakuje:p úplně vidím, jak se minulí rok v té samé diskusi probíralo přesně tohle, myslím, že někdo psal, že udělal tb s filmovkou a v ní logbook, ale jinak že mu tak keš myslim neprošla, jenom jako tb, do kterýho se dá zapsat…

Taky jedna relativně pohyblivá,:wink: [cache]GC11PYD[/cache]

to samí jsem chtěl udělat já :smiley:

Ahoj, existuje ještě brněnská "pohyblivá" keš? V brně se už pohybuju nějakou dobu, ale zatím jsem na ní nenarazil ani na napách. vím pouze o trolejbusových, které jsou "klasické".

Já chtěl založit Parazit cache, mikrovka s trekovacím číslem. Cestovala by po keších a parazitovala by na jejich souřadnicích. Prostě najdeš kešku a otevřeš a v ní další keška. Jenže mi tenkrát bylo řečeno, že keška musí mít pevný souřadnice a basta. :expressionless:

Ale co je to za pravidlo, že kdo chce lognout found it, musí mít založené dvě a více vlastní cache? Ta keška může být zastrčena někam, kde ji nikdo nenajde nebo na úplně špatné místo tak jako tak…Navíc to, že někdo má dvě založené, nic neznamená, neb to můžou být slizký, vlhký krabičky v plesnivým pařezu nebo zadělaným keři.

S tou parazitní keší to vypadá jako dobrej nápad, ale měla by bejt pohyblivá v rámci jednoho města, protože by nebylo moc dobrý, kdyby keška měla výchozí souřadnice třeba v Brně, ale fyzicky by byla v keši někde na druhým konci republiky. Taky se musí počítat s tím, že když si někdo pro tu keš přide, že už tam třeba nebude, prostě ty samý problémy co s geocoinama, akorát že by v tom byl ještě větší bordel.
Asi by byl lepší TB s notýskem.

Určitě, ale když ti řeknu její název, tak si už tolik neužiješ… Její název určitě nic spojeného s trolejbusy neobsahuje.

To: Jitka_F To sem měl taky dotažený, mohla se pohybovat pouze po keškách 10i spřátelenejch kačerů, takže asi 40 kešek. Pak bych mel i dobrou kontrolu. Šlo o to, aby člověk hledal kešku a aniž by to čekal, našel by dvě.

Jdu na to, je aspoň na území brna?

pixla by měla být pořád na jednom místě. Když bude jedna, OK, bude se o ní vědět, ale kdyby jich byly hromady, kdo by se v tom maglajzu vyznal?