POI Garmin - nastavení exportu

Našel by se někdo, kdo by poradil, jak upravit plugin POI Garmin tak, aby i nalezeným keším exportoval i waypointy ? V defaultu se waypointy exportují pouze k nenalezeným.
Díky za případně rady
Betonář

Jaky ma smysl exportovat nalezene kese?

Satan pise a neodpovida na otazku :slight_smile: Treba ja je exportuji proto, ze rad vim, kde jsou kese, abych se mohl podivat, co se s kesi, ktera me zaujala pri navsteve, deje dal.

Betonar: soubor poigarmi.gpp.pas, z radku 432-439 zakomentuj vechny krom radku 438. Ten u me obsahuje prikaz

CatAddWpt(GC.Waypoints[n], cat + GC.Waypoints[n].WptType);

Filtry pracuji jen s udaji, ktere jsou prirazeny ke kesi. Pocet kesi je vec seznamu a ne filtru. Budto si to musis udelat rucne nebo pomoci Combine (pripadne si na to napis vlastni script, ale to je dle meho zbytecna prace).

Když jdu na keše s někým, kdo je ještě nemá odlovené, tak se to hodí. Vidět jednotlivé vypočítané stage i finálku taky pomuže v případě chyby

Ještě jednou díky za pomoc. Vše šlape jako hodinky !
Betonář

Zase chyba! Slape to jak GeoGet :smiley:

bavime se o pluginu http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript:poigarmin ?
tam staci jen nastavit

EXPORT_WAYPOINTS = '1'; //1 - Exportuje waypointy; cokoliv jineho - ne
EXPORT_ONLY_FINAL_WAYPOINTS_WHEN_FOUND = '0'; //1 - exportuje pouze finalni waypointy u nalezenych; cokoliv jineho - exportuje vsechny waypointy u nalezenych

nebo jsem uplne mimo? :stuck_out_tongue:

jinak ja exportuju jako poi uplne vse, i nalezeny (u tech jen FI), uz se mi to hodilo pri lovu multiny v pardubicich, kde jsem postupem nabalil nejakou chybu a finalka vychazela asi o 200m jinam. tak jsem si jen nasel misto od kteryho bylo o okolnim (nalezenym) finalkam a tradickam min jak 200m a byla moje! :smiley:

Dle meho ma Mikrom pravdu. Pokud jde o muj export, tak ten ma presne na tohle volbu v nasteveni. :slight_smile:

Tak už mám taky chybu. Vyexportuju vše do té spousty GPX souborů a POIloader mi píše, že na řádku 3 v Unknown Cache.gpx je chyba a že další body nebudou exportovány. A opravdu, mám tam vše, ale místo mysterek jen dvě nesmyslné, jedna <gpx version="1.1" vzd. 5546.27 km, druhá <?xml version="1.0" en, vzdálená 5459.29 km. Přitom vše na začátku je stejné jako u jiných. Připadá mi to, že chyba bude v předchozím souboru na konci. Uvidím co s tím, budu na to ještě koukat.
DIT: Tak chyba je skutečně v tom jednom souboru. Objeví se i když to zkopíruju vedle a pustím na to POIloader.
http://pikous.wz.cz/Unknown Cache.gpx

Opravdu netuším kde je chyba, porovnával jsem tento chybný s jinými správnými, i v hexa zobrazení, abych vyloučil nezobrazitelné znaky, ale vidím to jako stejné.

Spise to vypada, ze mas nejaky binec v datech v databazi, ne?

Vypadá, ale nevím kde, jinak se mi to zobrazuje správně. Dělám další pokus. Smazal jsem tu první mysterku. Ale nepomohlo to. Navíc vidím, že se mi exportuje mysterek nějak málo, i přes gpxgarmin. Takže mám někde chybu, ale kde ji hledat?

Spust si teamviewer a nahlas mi na icq nebo soukromou zpravu hesla.

Ahojky,
Prosím o radu, pouzivám tento export od medwyna na generování POi bodů a v listingu jsou vsechny hinty zasifrovane (jsou pozpatku),potreboval bych nastavit hint aby se generoval normalne ne pozpátku. melo by to jít pres POI Garmin - editor sablon, kde jsem nasel toto:
%IF("%HINT%"<>"";"<br><b>Hint:</b> %REVERSE("%REPLACE("%HINT%";"&CRLF&";"<br>")%")%";"")%
Díky za rady.

smaz to %reverse a k nemu prislusejici % na konci a bude to normalne.
konkretne ti zbude:

%REPLACE("%HINT%";"&CRLF&";"<br>")%")%";"

ono to vubec jde dost upravit k obrazu svemu.. a aby byl POI i GPX co nejvic stejny. mam pulku zakomentovanou (bookmarky, nadm. vyska, ftf, zdroj importu.. me v terenu fakt nezajimaji) a pulku veci pridanou (* v nazvu kese pokud ma finalku, waypointy na zacatku listingu at nemusim rolovat kdyz je mam v poi apd..)

Mohl by jsi to prosím tě poskytnout?

porad je to ve vyvinu, ale aktualne to je takhle
https://dl.dropboxusercontent.com/u/4555713/GeoGet/gpxgarmin.zip
https://dl.dropboxusercontent.com/u/4555713/GeoGet/poigarmin.zip