POI LOADER - problem (castecne vyresen)

Zdar…
vcera me zniceho nic prestal fungovat PoiLoader na Vistach. Mam posledni verzi PL 2.5.2. A problem je takovej ze klikam klikam tak jak jsem to vzdy delal a na poslednik kliku kdyz uz se to ma nahravat do GPSky 60Csx tak po chvilce me vybehne hlaska "INVALID STRING POSITION" netusite nekdo co to je? Diky za info.

Shanti

ted nevim jestli me to udelalo stejnouh lasku, ale ja mel chybu v tom, ze jsem mel adresar s POI ve slozce ktera mela diakritiku, tu jsem zrusil a bylo to v cajku…ovsem netvrdim ze jet o tvuj pripad

ted nevim jestli me to udelalo stejnouh lasku, ale ja mel chybu v tom, ze jsem mel adresar s POI ve slozce ktera mela diakritiku, tu jsem zrusil a bylo to v cajku…ovsem netvrdim ze jet o tvuj pripad

To nebude POI loaderom ale datami, ktore mu v subore predavas…
Kto Ti generuje tie csv subory?, ak MoZiGo posli mi pls spakovane csv subory na mail …pozriem na to.

dela mi to taky…
kdyz pustim poiloader z makra pro export do colorada, taxe automaticky spusti POIloader, ale bud mi nenajde colorado vubec, nebo (pri exportu na kartu) to skonci touhle hlaskou…

Krmim poi loader daty jen z GSAK ve formatu GPX a zadny problem tohoto typu jsem dosud nezpozoroval. Zrejme to bude opravdu problem konkretniho obsahu dat

To MildaPajda: jj, ja sice startuji PL ne automaticky, ale kliknutim na ikonu ale ve finale me vybehne stejne okno, rozdil je jen ten ze ja mam Visty a 60Csx…

Data tim myslim GPX delam v GSAKu a fungovalo me to perfektne 1,5 roku a zacalo me to delat vcera:-/

Je nejakej jinej program kterym bych to tam mohl dostat???

• nastavil sem v konfiguraku makra cestu k POIloaderu,

• vygeneroval jsem podle navodu makrem MULTIEXPORT-POI-Colorado z GSAKu gpx soubory do nejakeho folderu,

• po dobehu makra se spusti POIloader a vyhodi tuhle hlasku.. :frowning:

• dela to i kdyz spustim samotny POIloader.

Je zajimavy, ze kdyz spustim MapSource, a necham stahnout nebo nahrat data z/do Colorada, tak to normalne chodi. Respektive - nahraju tam rucne waypointy, ale nemaji spravne zobrazene ikony a popisky…

Ma nekdo Visty? Muze se me podivat do registru kde je vsude zapsanej PoiLoader? Ja ho mam jen v HKEY_LOCAL_MACHINE.

Nemel by bejt i v HKEY_CURRENT_USER ???

Takze pro ostatni co maji stejnej problem…

1/ psal jsem i na help za velkou louzi, ale ten postup co me napsali stejne nepomohl:@

2/ testeval jsem starsi verze a dosel az k verzi 2.4.2 a ta se konecne rozjela:D

Takze tak, nevim co si o tom mam myslet, ale alespon to funguje…

Mal som rovnaky problem na XP, po instalacii nejakych aktualizacii a nasledne SP3 sa to vyriesilo same a uz funguje v pohode aj 2.5