Věděl by někdo, jeli možno soubor uživatelských bodů zájmů Poi.gpi nějak dostat do mapsource? Do GPS to přes POI Loader umím. Předem děkuji za případnou radu.
Zkus pročíst path.cz nebo poi.cz
Ale pokud si pamatuju, tak to nejde.
Hledat jsem zkoušel, ale nedaří se. Podle popisu když spustím POI Loader (viz. obrázek) jsem si myslel, že by to nějak jít mělo, ale možná tu větu chápu špatně.
Hm, sice je tam rozšířená složka, ale nepřišel jsem na to, jak to použít. Určitě se to na jednom z těch fórech probíralo, ale už nevím kde.
Když dáš v POI loaderu export do složky, pak se ti uloží ten soubor někam do adresářové složky a to je všechno… nemusíš mít připojenou navigaci a soubor POI pak nakopíruješ do navigace…
Pro POI loader musíš připravit např. makrem z GG gpx soubory a ty jdou pak naimportovat do MS. Takže v pohodě, ne?
Coze? Cetl vubec nekdo, co Akrij_uj chce?
Chce otevrit hotovy .gpi soubor v mapsource.
To asi nepujde, ale muzes se pokusit prevest gpi do nejakeho jineho formatu. Googli "gpi to gpx" nebo podobne a urcite na neco prijdes.
Ja pri letmem pohledu nasel toto http://garmin.gps-data-team.com/extra/
Nepotřebuji převádět do GPX, v gpx body mám, jen by se mi hodilo, kdyby se mi mé POI zobrazovali na mapě v mapsource jako ostatní body zájmu které jsou součástí mapy, ale přitom se mi nepletly s ostatními trasovými body vlevo na záložce.
Jo, to by se mi libilo taky, ale bohuzel, Mapsource to neumi. (nebo je to dobre utajeno…)