POILoader

Zda se, ze i posledni verze je nejaky hybrid. Zatim jsem nrazil na:

1. i kdyz jej spustim v /Silent rezimu, na konci mi zobrazi okno a ceka, az jej odkliknu
  2. interaktivni rezim vytvari soubor pojmenovany podle zdrojoveho adresare, silent rezim stale vytvari soubor poi.gpi

Mate stejnou zkusenost nebo to je jen muj pripad?

Pouzivam POIloader v ramci Combine makra v kombinaci jeste s nejakym EXE udelatkem a vubec o nic se nestaram ani na nic neklikam. Vystupem je presne soubor, ktery chci v jasne danem adresari.

Kedysi si napisal cosi taketo…

Uz asi vies preco som ja vtedy napisal /08.01.2010 15:15/ !!!

Satane, ja se neptal na zkusenosti se spoustenim pres "nejake EXE udelatko", ale na spousteni POILoader.exe a to prave proto, abych to udelatko pouzivat nemusel, kdyz nova verze by jej nemela potrebovat (soude podle spoustecich parametru a podle chovani v interaktivnim rezimu).

Klamo, kousel jsi novou verzi? Koukal jsi se na jeji parametry? A ty tu operuje s informaci psanou "kdysi", ktera se navic tyka neceho jineho.

Starsi verze neumela prevzit zdrojovy adrersar a vzdy vytvarela jen poi.gpi. U nove verze to neplati. Nicmene mne se zda, ze chovani nove verze neni konzistentni a k tomu smeruje muj prispevek.

Zdrojovy adresar ale neumi porad. (jen pres registry, ale to umel i ten stary…) Problem byl, ze neumel prevzit cilovy adresar, a to ted uz pres parametr umi.
:slight_smile:

Upresnim: POILoader (2.6.1) v silent rezimu spusteny z prikazove radky okamzite predava rizeni zpet commandu, ale pracuje dal, aniz by bylo nekde videt nejake jeho okno (nezobrazuje zadny proccesbar, … - to chapu, byl spusten v silent rezimu). Na konci sve prace ovsem v rozporu s timto parametrem zobrazi dialog vyzadujici potvrzeni.

Navic se chova jinak pri spusteni z prikazoveho radku (okamzite vraci rizeni volajicimu) a jinak z jineho programu (pred vracenim nadrizenemu procesu se ceka na jeho dokonceni). Nepripada mi to logicke, nelibise mi to, ale nezbyva mi nez to chapat jako vlastnosti, diky nimz se zrejme budu muset vratit k puvodnimu zpusobu zpracovani. :frowning:

gord: ale ja tomu rozumim, co se snazis rict. Pokud to ovsem nefunguje 100% tak, jak by sis predstavoval a puvodni varianta funguje, tak proc se tim zabyvat?

Len som Ti daco pripomenul, nic viac a aby som odpovedal Poiloader volam teraz tak isto ako aj vtedy, cize iba cez /silent. Ja to riesim vo svojej rezii to znamena vzdy nachystam data do toho isteho adresara a ked sa to skompiluje mozem s tym robit co len chcem /premenovat, presunut/. Toto v principe mozem opakovat xkrat s viacerymi volaniami za sebou a teda ani novu funkcnost Poiloaderu nepotrebujem.

JJ, presne to jsem myslel. Delam nejak moc veci najednou :slight_smile:

Zabyvam se tim proto, ze kdyby to fungovalo, zjednodusi to zpracovani.

EDIT: kdybychom se nezabyvali starsimi vecmi, nemame pokrok.

Ale ja jsem ti tenkrat vytykal neco, na cem se stale nic nezmenilo. A nijak to nesouvisi s mym dotazem. Musis za kazdou ceny najit neco, do ceho bys ryl? Tak si precti, o co tenkrat slo a o co jde ted mne.

Jak to teda spoustite aby to nepozadovalo odkliknuti zaverecne zpravy?

Ja to spoustim pres "/s /d e:\Garmin\POI" a odklikavat to porad chce. Rad bych se toho zbavil.

Diky