Pojďme hledat geokešky - seznamka.cz

Tak geocaching překonal další metu v publicitě :(. Na nové podobě serveru seznamka.cz je v rámci kategorie "pojďme…" vedle položek jako "do kina", "do hospody", "na koncert" i zcela nová možnost seznámení - "pojďme hledat geokešky". Kategorie čeká na svůj první inzerát ;).

Fakt je, že se s tím asi moc dělat nedá - jakmile popularita překročí určitou hranici, už se to šíří lavinovitě… Také mi přijde celkem zábavné, že já, jako začátečník, který nemá ani 60 keší, bych hned omezoval publicitu geocachingu… Jenomže člověk tak nějak cítí, že ta popularita dost škodí.

No, a co teprve tohle:

Vida, že bych si dal inzerát?

Kačer z Východních Čech 30 let hledá Kačerku pro společné hledání životem? :wink:

Tak to si raději založím vlastní vlákno tady na webu :slight_smile:

Heh. :o To jsou věci.

A je to tady.:smiley: Menšiny se těžko prosazují, ale tohle je jedna z mála "organizací", kdy členové nechtějí být vidět, ale ostatní je vidí…co by za to daly jiní.B)

Už ten geocaching není to co býval. Jdu se přihlásit do nějaké zednářské lóže :wink:

To už je také "profláknuté". Musíš založit něco elitního sám…:):):slight_smile:

No ještě že je to v kategorii Seriozní seznámení :smiley:

Tak první inzerát už tam je. Jo a Pedro si to pouze vylepšil. Ale já si myslím že je to jen otázka času, kdy to tam někdo přidá jako volbu. Při popularitě GC …

To je paráda,už se těším jak budou vznikat seznamovací cache…mám docela velký byt,tak bych mohl nějakou založit v ložnici…Jsem zvědavý co se bude měnit:D In/Out NIC? velikost large?.. nebo No trade?Hint…Pod peřinou…

Zapis z cache: Prichod, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, sprcha a odchod domu. Diky za peknou cache. :smiley:

:D:D

Jen aby to nebylo "po půl hodině hledání DNF"

už vidím ty logy:

"FTF 1:04 Finále trochu s problémy, ale stálo to za to!
Děkuji za odměnu - konečně po čase motivace k nočnímu FTF :-)"

"TFTC! In:<cenzored> OUT: TB "muňka"

"Hromadný odlov naší geobandy při dnešním kombajnu - Caches along the route E55"

"DNF :frowning: Neměl jsem aktuální listing, takže jsem nevěděl, že je keška přechodně po měsíci provozu opět disable…"

Jedna z nejlepších cachí co jsem kdy našel, zařazuji do svého "Highly recommended" bookmarku! :smiley:

Co by se menilo, asi geneticka informace, ne?!
Ne nadarmo snad zijeme v informacni spolecnosti!

Na velikosti prý nezáleží :D:D:D:D

Potvrzuji. Trochu jsem si hrál s malováním, tahle kategorie tam (zatím) není.

Velikost…hmmm… a myslíte že by se někdo přiznal k mikračce…? Myslim že by to občas byly i dost zkreslené velikosti… a pak spousta DNF, protože pokud je v listingu large tak mě rozhodně nenapadne hledat filmovku… :D:D:D:D:D:D

Ve finále by to byly všechno aspoň regulárky…
A povině s atributem "not recomandet for kids"…

Tak ja se tedy verejne priznam - kdyz jsem se v lednu koupal na Edenu (viz.: [cache]GCZ2DP[/cache]), tak jsem nemel mikro, ale nano :smiley:

Aby se náhodou nezvýšil prodej těch pet mikro keší.:slight_smile: