Tak geocaching překonal další metu v publicitě :(. Na nové podobě serveru seznamka.cz je v rámci kategorie "pojďme…" vedle položek jako "do kina", "do hospody", "na koncert" i zcela nová možnost seznámení - "pojďme hledat geokešky". Kategorie čeká na svůj první inzerát ;).
Fakt je, že se s tím asi moc dělat nedá - jakmile popularita překročí určitou hranici, už se to šíří lavinovitě… Také mi přijde celkem zábavné, že já, jako začátečník, který nemá ani 60 keší, bych hned omezoval publicitu geocachingu… Jenomže člověk tak nějak cítí, že ta popularita dost škodí.
A je to tady. Menšiny se těžko prosazují, ale tohle je jedna z mála "organizací", kdy členové nechtějí být vidět, ale ostatní je vidí…co by za to daly jiní.B)
Tak první inzerát už tam je. Jo a Pedro si to pouze vylepšil. Ale já si myslím že je to jen otázka času, kdy to tam někdo přidá jako volbu. Při popularitě GC …
To je paráda,už se těším jak budou vznikat seznamovací cache…mám docela velký byt,tak bych mohl nějakou založit v ložnici…Jsem zvědavý co se bude měnit:D In/Out NIC? velikost large?.. nebo No trade?Hint…Pod peřinou…
Zapis z cache: Prichod, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, IN, OUT, sprcha a odchod domu. Diky za peknou cache.
Potvrzuji. Trochu jsem si hrál s malováním, tahle kategorie tam (zatím) není.
Velikost…hmmm… a myslíte že by se někdo přiznal k mikračce…? Myslim že by to občas byly i dost zkreslené velikosti… a pak spousta DNF, protože pokud je v listingu large tak mě rozhodně nenapadne hledat filmovku… :D:D:D:D:D:D
Ve finále by to byly všechno aspoň regulárky…
A povině s atributem "not recomandet for kids"…