Jsem lovec začátečník Lovit sám má sice něco do sebe, ale s někym je to určitě o něčom jinym
Takže bych se rád přidal k někomu kdo je taky sám a chce to změnit. Holka, nebo kluk to je jedno. I třeba parta více lidí. Plánuju lovit v podzemí, po kopcích, Prahu v ulicích a tak různě.. Hlavně kvůli místum kam se člověk dostane.
Mě je 25 roků, pro představu. Takže parťák/čka může bejt třebas o -+ 5 let starší/mladší.. Poslal bych sem fotku, ale zase tu z toho nechci dělat seznamku.. Ale kdyby to někdo chtěl, tak problém s tim nemám.
Já se take klidne kdykoliv pridam, pokud tedy nevadi, ze ten vek je o nejaky ten krizek vyse, ale spousta tech co mne znaji potvrdi, ze chodim zasadne za sipkou bez ohledu na teren a jsem celkem vhodna do ruznych neprobadanych prostor a obzvlaste miluji nocni lovy Jo a zlí jazykove tvrdi ze jsem sebedestruktivní
:o Tak to je dobra predstava, ze kazdy pracujici muze kazdy den po pate hodine :D:D Logicky z tohoto vyroku negaci a otocenim implikace vyplyva, ze ja kdyz nemuzu kazdy den (resp. dokonce zadny den) po pate hodine, nejsem vlastne pracujici. Tak proc teda chodim do prace?
Ahoj všem,
od pátku budu v Praze poblíž křižovatky Evropská a Alžírská. V pátek a v sobotu, odhadem tak po 21. hodině již budu mít volno, takže bych nějaký společný noční odlov např. v Šárce uvítal.
Po dnešních odpoledních zprávách by to možná na výlet do Šárky chtělo i větší společnost než jen dvojici. Přidá se ještě někdo?
Já asi budu moci až tak kolem 21:30.
LD
Pokud by se šlo v sobotu nebo v neděli můžeme se také přidat.
Sice z Evropské a ze šárky již něco máme, ale to jsou tam i věci co nemáme a nebo vznikli až po naší cestě.
V pátek leda po práci takže po 22h
God damned… V pátek jdem vod sedmi motolskej potok ale chcem to dát celý, ne jenom pro keš a zpět. Ale kdyby sem mel jeste trochu síly, tak se vozvu. Hoď mi do SZ telefon… Dík.