Původně jsem si chtěl tady na fóru udělat reklamu a upozornit vás na pražský event o tvorbě Wherigo ([cache]GC1M7M0[/cache]), který se uskuteční 7.3.2009, ale když vidím, kolik je zájemců, je to celkem zbytečné
Každopádně aby měli šanci i ti, kteří nedostávají notifikace, tak máte šanci se přihlásit - ale pozor, kapacita je omezena na 50 míst!
Event se nad očekávání rychle zaplnil, takže mi brzy nezbude, než vyhlásit STOP stav. Kdo se tedy ještě chcete něco dozvědět o wherigo, máte poslední možnost se přihlásit ![]()
Jestli se na "špekatou" sekci nedostane a budeš dělat další "advanced edition WIG event", tak se mi ozvi, rád bych taky něco prokonzultoval. Dík ![]()
Jak jsem právě připsal do listingu - pro pokročilejší uživatele bude vytvořena samostatná skupina a pojede se od bodu, na kterém se většina z nich shodne, aby se nenudili, zatímco začátečníci pojedou podle programu ![]()
V tom případě bych se rád v matičce na konkurenční alma mater objevil, tedy pokud udělíš jednu bezprecedentní výjimku ze stopstavu ![]()
takže wigo event bude, dobrá práce B) Narozdíl od groundspeaku - už na to nesáhli 3/4 roku :@
Objev, ale že ti poradím(e), neslibuji
Raději mi téma napiš, či pošli předem, ať se na něj mohu připravit ![]()
Ach jo, nějak mi tenhle event unikl
Pročpak se nezobrazí ve zdejších přehledech eventů a kalendářích? No nic, hodně zdaru hoši, těším se na nové pěkné Wigo kešky.
Uvolnilo se nám jedno místo, takže kdo má zájem, může se přihlásit…
Uvolněné místo se nám rychle zaplnilo, ale vzhledem k odlášení kirese máme další volné - opět možnost pro někoho z vás ![]()
A ještě dovětek - právě přihlášený me2d09 se do limitu nepočítá, protože bude na místě jako spolupřednášející, takže máme stále jedno volné místo pro zájemce.
A opět jedno uvolněné místečko ![]()
Už jsem s dovolením jedno zabral ![]()
Jěště dotaz. Je v místě nějaká, (případně jaká) možnost připojení k internetu, nebo si to má každý zajistit sám.
Tvorba zón bez internetu je podle mě dost obtížná a emulátor bez iternetu nepůjde vůbec.
O internetu jsem psal přimo v logu v listingu - je tam Eduroam, takže připojení na internet budou mít bohužel jen studenti UK
IT odd. nám přes veškeré naše snahy neumožnilo povolit přístup i ostatním, takže se budeme muset obejít bez emulátoru.
Zóny (jejich souřadnice) budou nadefinovány předem, takže o to bych strach neměl, horší je, že si tvůrci nebudou moci rovnou vyzkoušet, zda jim správně funguje naprogramování. Jedinou možností tedy bude zajít na některý z počítačů s internetem a přes flashku do něj natáhnout GWC soubor s hrou.
Vím, není to ideální, ale jsem rád, že se mi díky kolegovi ddusannovi podařilo sehnat alespoň toto ![]()
Informuji, že se na eventu opět uvolnilo jedno místo.
Omlouvám se že sem se sem tak vetřel ale když už, jse tu probíla wherido event , tak nechystá někdo wigo evente ve východních čechách? ![]()
Ahoj,
mám dobrou zprávu - povedlo se mi rozchodit WiFi access point Asus WL500g s připojeným USB modemem Huawei E220.
http://koppel.cz/cdmawifi/postupy/E220/
Takže internet bude B)
Kdo tedy nemá datovou kartu nebo není student UK musí mít minimálně notebook s wifi a musí to wifi umět používat ![]()
Pokud si to chcete natrénovat, můžete třeba na mojí wifi kešce : http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=68f4fed2-e1ec-4c4e-a313-9792069e5036
Mám ale prosbu - povypínejte si ve windows automatické aktualizace a další prográmky co komunikují s internetem, aby nám to něžralo konektivitu. Pokud nás přes to pojede 20-30 tak to bude docela znát.
tak tohle mne docela potěšilo ![]()
Sutech napsal/a:
Informuji, že se na eventu opět uvolnilo jedno místo.
Platí to ještě? Možná vše bude jinak a tak bych se možná mohl zúčastnit…