Jménem celého našeho organizačního týmu vám oznamuji, že pokračování geohry Mafie ([cache]GC15ZMP[/cache]) bude.
Vzhledem k velké časové náročnosti příprav a nedostatku času členů týmu to s datem konání další hry naší produkce vypadá opět na stejné roční období - jaro 2009.
Téma hry ale stejné nezůstane, včas se dozvíte co vás tentokrát čeká (můžete zkusit hádat ;)).
Koukam, ze nas rodinny klan se tu schazi docela v hojnem poctu No co, úspory a úplatky z výpalného se ztenčují (ten nezřízený noční život na karibských ostrovech něco stojí…) a tak nezbyde, než naše bratry (vzteky zeleného, do ruda rozzuřeného i toho se žlutou zimnicí) a jejich paběrkující družiny opět přemoci a připravit je i o poslední zbytky jejich mafiánské cti. RODINÓÓÓ DO BOJÉÉÉ! Váš věrný Capo di tutti capi
Tak ne, že bych vám chtěl kazit nadšení, ale možná Cowboy trochu předjímá…
Pokračování bude jen tehdy, když bude mít Sutech čas, což příští rok bude složité. A taky musí mít chuť
Ale tady jde opravdu hlavně o ten čas Ale takhle dopředu ještě nemůžu říct, jak to bude, takže uvidíme…
Každopádně téma, příběh a základní principy už mám pro všechny případy vymyšlené
Taky mám už vymyšleno mnoho věcí (téma, které jsme zvolili je náročné), až to dáme všechno dohromady a vznikne základní osa, tak se snad dozvíte další podrobnosti.
Mimochodem - při vymýšlení mafie, respektive hlavně původního soubojového systému (v threadu k mafii ho jistě najdete) a potom systému družstev (úplně první nápad byl udělat to v lese, ale pražské centrum se ukázalo jako nejvhodnějším a hlavně nejstylovějším místem) jsem zapomněl přiznat inspiraci - oddílové hry STTO (turistický oddíl ve kterém působím) a Děsír (zkuste si to najít googlem - pražská organizace)
Každopádně v další hře se máte na co těšit rozhodně minimálně co se týče stylových prvků našeho tématu B)