Pokročilejší informace

Pokouším se sesmolit nějakou tu cartridge s pomocí Earwigo a rád bych se vyvaroval začátečnických chyb. Prošel jsem si pár webů o WIG, ale hledaná témata jsem nenašel. Nerad bych všechny nápady prozradil tady na fórů a tak hledám odborníky, kterým bych čas od času mohl (asi převážně mimo toto fórum) položit záludný dotaz. Hlásí se někdo dobrovolně? :slight_smile:

Pár základních otázek:

• šifrování / skrývání oblastí, souřadnic apod., ochrana proti "podvádění" obecně

• "restart" hry (co dělat pokud hráč nesplnil podmínku jsi podmínku: vrať se na xyz, něco udělej a vyzkoušíme to znovu?)

• optimalizace pro různá zařízení (vyplatí se? na co si dát pozor?)

šifrování: nejlepší je je nechat opsat něco na místě, co se nefotí… vynech ale štítky zařízení, ty se daj nějak dohledat…

restart: if něco than a opakuješ předchozí postup…

optimalizace: ideální…

odborník: Sutech

mirotiro: Mám se začít červenat? :smiley:

Máš-li na mysli šifrování GWC souboru, na to je odborník Maxinoha, zbytek zvládnu buď já nebo také on.

Jak už je vůbec Earwigo daleko? Nějak jsem to teď dlouho nesledoval. Vůbec jsem neměl čas. Dá se již registrovat na stránkách?

Earwigo: Na stránkách se zatím bohužel nedá registrovat, je nutné napsat někomu na mail.

K Earwigo obecně - zatím mám účet krátce, tak zkouším co to umí. Podle mě je to lepší než oficiální builder od Groundspeaku (mj. je v češtině), ale i Earwigo má nijáké chybky..

Jj, Earwigo se pořád vyvíjí, ale přijde mi to celkem použitelné. Ale má to svérázné ovládání, na které je potřeba si zvyknout.

Hello,

I am the author of Earwigo. I can provide you with an account if you would like to test it. Please e-mail me via my Geocaching.com profile and do not hide your e-mail address !

In answer to the questions which I think the original poster asked (I am reading this with the Google translator):

• Earwigo can "encrypt" (it’s not real encryption, but it’s fairly good) your compiled cartridge, to make it hard to reverse-engineer.
  • The other two questions concern features of the Wherigo Player(s) and aren’t affected by which Builder you are using.

Greetings from France!
Nick