Pokud překážím, tak volejte... ~ aneb co na ceduli do auta.

Již nějaký ten pátek přemýšlím nad nějakou cedulkou do auta s textem "Pokud překážím, tak volejte na tel. číslo …", pro ty případy, kdy kvůli lovu občas parkuji na zrovna ne moc košér místech. Máte nějakou takovou cedulku za sklo? A případně jaký text na ni máte? (Pro inspiraci :wink: )

GPS souřadnice odtahového parkoviště mi sdělte na telefon…

Často vidím "Lékař ve službě" a telefon. A nebo jen jakousi polopolicejní kartičku :smiley:

Kolikrát stačí hlava na krku a trochu víc se projít.

To by ovsem odtah auta degradovalo z mysterky na obycejnou tradicku. Kdyz zaroven vezmes v uvahu ze hledany objekt je velikosti large, predem vis jak vypada a s krytim se moc nenamahaj, tak to uz by byl bod uplne zadarmo :stuck_out_tongue:

nacez "doktor" vyleze zaprasenej z toho nejvetsiho brajglu co je pobliz? :smiley:

no taky davam prednost dojit par metru, nez stat nekomu ve vjezdu :wink:
tak me napada, az nekde uvidim tuhle karticku a zaroven taky samolepku GC, toz to bych mohl zavolat, no ni :smiley:

Třeba z kanálu? :slight_smile:
Nicméně, jsou místa, kde se takhle běžně a navíc ve všeobecné pohodě parkuje. Takže něco "Až bude moje auto překážet, prozvoňte 777777777," je v pohodě.

aby ses pak nedivil, az nekdo misto na tvoje cislo, zavola na 156.. cimz teda zaroven spoiluju reseni te mysterky s odtahem..

A tak oni jsou různí doktoři :smiley: Já bych to spolu s tou samolepkou, co mám na autě, používat mohla a nevypadalo by to nepatřičně ani uprostřed polí. Jenže jsem nějak zatím neměla potřebu stát "ne zrovna košér", ani při práci, ani při lovu, a dokonce ani při pokusu o FTF.

Tak teď jsem si zase poprskal monitor … :smiley:

Vídám tak nabubřelé vozy s cedulkou Lékař ve službě nebo značkou Invalida, že si často říkám, co ještě chtějí? :D:D:D Osobně bych kvůli kešce tabulku do auta nedělal, ale co kdyby byl strážník taky kačer?

Myslim, ze plati Zákon č. 361/2000 Sb., "zákon o silničním provozu". A tak je dobre ho respektovat a parkovat pokud mozno v souladu s nim. Pak nepotrebujes zadnou karticku. No a pokud budes prekazet, tak auto muzes prave v souladu s timto zakonem najit na odstavnem parkovisti. A hledani cache te neopravnuje parkovat kdekoliv.
Takze ti doporucuji radsi chvili hledat vhodne parkoviste a radsi se 200 az 500m projit. Ono se vzdy nejake objevi.

Jednou mne takhle zblokovali policajti parkujici v druhem pruhu a ja mel sto chuti jim vlizt do auta a zapnout sirenu, ale oni ho meli zamcene. A tak jsem byl jen rozpaleny do bela a behal jsem po okolnich obchodech a institucich abych je nasel, a oni mi mezitim odjeli :@ :@ :@ .

Takze radsi nedrazdi mudly, zastav na navsi a projdi se.

Když jsem jezdil denně pro děcka, kde před školou nebylo možno (přesněji nesmělo se) zastavit, dával jsem si následující tabulku:

to bylo na mne? :smiley:

Cedulka s cislem za sklem se hodi obecne, nejen pri kesovani. Zijeme v realnem svete a ne podle nejakeho papiru… Tedy obcas se parkuje v miste, kam se auto jeste "vejde" s tim, ze to tam nebudu okupovat pul dne. Slusny clovek se vam ozve, debil…

Pouzivejte hlavu, budte ohleduplni a preji hodne stesti, at vas nechaji zit ti, co pry nekomu pomahaji a jim podobni…

…respektovat a parkovat pokud mozno v souladu s nim…
To je přesně taková ta blbá rada. Ono to pravě často možné není. Jde o to nezaparkovat sobecky na HULVÁTA, ale tak aby člověk (kačer) co nejméně vadil.
Můžeš klidně zaparkovat podle vyhlášky a přesto někomu možná vadit. Pak je zmiňovaná cedulka užitěčná.

Snažím se úplně neprasit, ale mnohokrát se mi potvrdilo jedno pravidlo. Zaparkuj někde jako prase a až přijdeš zpátky k autu, budou stát dva vedle tebe.

přišla vám nová SMS:

"Ano, překážíte, proto jsem vám vypustil gumy. Všechny."

Někdy to řeším tak, že místo kartičky nechám v autě manželku.

Trhac: nemel bys to ve krivkach?

geoquino: to mi pripomina ten vtip: