Myslím si, že pár logů v této keši nepotřebuje komentáře. Docela jsem se ráno při snídani nasmál. O celé situaci jsem byl přáteli a aktéry DNF informován přímo po “činu” a blahopřeji si, že jsem včera večer nešel soutěžit o další LOS-FTF Nakonec, vždyť jsem podobně dopadl i já na Los Housličkos…
Doufám, že jsi se u té snídaně alespoň zakuckal :-)) A to ještě nevíš všechno ;-). To DNF stálo 1200,-Kč a odběr krve :-((. Podrobnosti v pátek večer u rakouského piva přímo z úst postiženého
No, jedno pivo jsme si dali, ale z uplne jineho duvodu. Pripravujeme se na pixlovani v oblasti kde JE videt neco hezkeho a kde, alespon doufam, neco i najdeme. Nebyl jsem vcera nastvanej. Spis smutnej, ze takhle pripravene kesky vubec projdou schvalenim a zabiraji misto. “Los” kesky uz me nemuzou rozhazet. Mea culpa, mel jsem s tim pocitat.
No to je soda :o)) U logů jsem se dobře zasmál, ale kdybych byl na místě, tak by mě to až tak legrační asi nepřišlo…
Pak jsem si přečetl listing - a nezlobte se na mě, ale to asi psal nějak narušený člověk. Takový pohádky ať si píše někam do blogu, co koho zajímají věty typu “Pokud jste si ale mysleli, že tam neco najdete, najdete prd” nebo kdo zrovna v době psaní listingu potřebuje vajíčka ke kuchtění.
V podstatě se mě to netýká, protože do těch míst se asi nikdy nedostanu, ale takový bláboly - pokud toto čte autor, tak prosím: nevermore!
Na druhou stranou jsou listingy, kde ty blaboly maji smysl a troufam si predpokladat, ze toto bude treba dost povedena a kvalitni multina (visit link). Podobnym stylem je sice par listingu jiz napsanych, ale tenhle konecne oplyva literarnosti a nevyskytuji se v nem vulgarity, tak caste u podobnych listingu. Nicmene ja osobne takoveto listingy moc rad nemam, ale verim tomu, ze multina to bude v tomto pripade bez chyb. Jsem zvedav na prvni logy (ze by Solim? ;-)) Ja jel nedavno kolem a pri zkouknuti na listing pres WAP jsem to i z casovych duvodu vzdal
taky jsem si dneska rano gratuloval k tomu, ze jsme meli kliku a zrovna v te dobe vypinali matrix jojo, takhle to dopada, kdyz nekdo opusti sve veskere predsevzeti a preci jen se dobrovolne stane testerem.
ááá koukám že se tady zase objevilo pár chytráku. V tý keši bylo jedno číslo odkazující na final špatně to se mi nezdá zas až tak hrozný, samo že by se to stát nemělo ale už je tomu tak. A jestli se vám nelíbí jak to píšem tak nám se zase nelíbí jak to píšete vy, každá keš stejná, jen lovit body, příjít co nejrychlejc vybrat a zase jít. V tom svědčí i vaše čísla nálezů. Ale už dost fakt mě to nebaví se tady s váma sr*t
vis jestli ono to treba neni tim, ze z 5ti multi nahazis ve 4 chyby a hafo lidi se tam potom spali. pripocti k tomu pak ten radobydrsnacky text a kazdy si rekne, ze bys mel radsi venovat energii na spravne pocty a ne na text.
Myslíš si, že všichni kačeři, co mají vysoký počet nálezů jdou jen na rychlovku? Tak si to zkus spočítat. Z vlastní zkušenosti vím, že není problém udělat za den 10 keší, přečíst si listingy a pořádně si to užít. Samozřejmě pokud máš auto a bydlíš v nějakém kešoplnějším městě. Ve všední den 2 kešky absolutně žádnej problém. Takže to spočítejme odhadem za rok, s nějakou rezervou: 80 všedních dní po 2 keškách = 160 + 20 víkendů po 15 keškách = 300, dohromady 460 kešek za rok. To není utopie - pokud se tomu někdo věnuje opravdu v celém svém volném času, tak věřím, že zvládne i víc a přitom bude mít spoustu multin a mysterek a to i těch složitejších. Takže se přístě zamysli, než něco takového napíšeš.
No tak pro pobavení publika, přidám jeden, osobní mail od samotného pana autora Sice jak píše, co keška, to sekera, ale volové jsou jiní :-))
Takže: “Nazdar ty chytráku, Jeslti si moje kese dás do ignoru tak me to vázne vubec nesere, aspon bude o jednoho vola mín. u Houslicky se vloudila chyba jen na zacátku zbytek byl dobre, za to ze vy pak dál nemyslíte za to my nemuzem. No a tady se nák vloudila chyba na tom konci kde melo bejt 9 a ne to blbý tri. to uznávám ze je chyba u me. Nicméne uz je to dávno opravený a zbytek musí fungovat, tu schránku zakládal hagus, jinak by me celkem zajímalo kam se prihlasujes s velkym písmenem??? a ohledne tý velikosti proste jiná vyjít nemuze kdyz si to premerís.”
Jen pro úplnost, vážený pane marcus.s, já jsem jsem se nikam nepřihlašoval :-))), leda tak do pionýra a to mě nevzali, páč jsem prý už starej a s tou velikostí jsem spokojen a ani manželka si nestěžuje :-)))) A závěrem bych si s dovolením dovolil použít jeden citát z jednoho listingu. “Citát: ,Pro hlupáka každý hloupý´´”. :-))) Jo tak to sedí :-)))
…tohle vlakno je teda sila, to si snad ani nemel zakladat, Michale:( Ted si tady vsechny zucastnene strany budou vylejvat svoje nejniternejsi a nejromantictejsi city:P