Dočetl jsem se, že tuto neděli, 10.10.2010, je vyhlášen celosvětový pokus o zalogování největšího počtu kešek. Zatím jsem nikde na stránkách neviděl tuto myslím si vcelku zajímavou informaci, takže se budeme snažit napomoci :p:)
Něco jsem už o tom četl, ale jelikož to nebyl žádný ofiko zdroj (facebook), tak těžko tomu věřit na 100%
Budu tedy citovat:
[i]"Groundspeak vydal tiskovou zprávu, že 10-10-10 je významný den. Geocaching má výročí 10 let, stejně tak 10 let firmy Groundspeak a navíc máme rok 2010. Dovedete si představit ideálnější datum k překonání rekordu?
Největší rekord je z 18.4. 2010, kdy bylo v jeden den zalogováno z 56.654 účtů - nepočítá se počet zalogovaných kešek, ale množství lidí (účtů), kteří v daný den udělali nález."[/i]
Nemělo by se tedy jednat o co nejvíce kešek, ale nejvíce logujících kačerů.
…a já opakuji: kde je originál té údajné tiskové zprávy?
Zatím to vypadá jako klasický hoax, jen ještě chybí příslib nějaké výhry pro nejaktivnějšího kačera
Takhle to dopadá, když se nedefinují jednoznačně pravidla.
Takže, platí to :
a ) pro keš odlovenou 10.10. a provedení zápisu na gc.com později (do kdy?)
b ) pro keš odlovenou kdykoliv dříve a provedení zápisu na gc.com 10.10.
c ) pro keš odlovenou 10.10. a provedení zápisu na gc.com 10.10.
atd.. ???
Podle me je mysleno kes ulovena 10.10., problem jsou lide co loguji za pul roku, s tim podle me nepocitaji a takovy clovek asi nebude v nejakem souctu logujicich. Necekal bych, ze se do nedele dozvime kloudny vysledek, takze se drzme cecka.
V tom pořád hledáš nějaké složitosti;). Prostě se bude počítat počet kačerů, který si daj log found it s datem 10.10.2010. Třeba po týdnu (nebo měsíci) to sčítnou. Na ty exoty co logujou půl roku po nálezu z hlediska statistiky se.e pes.
Co nejasného? Tak mi vysvětli, proč to ty vykládáš úplně opačně (za bééé) než třeba LudaL
Podle tebe máme 10.10. sedět doma a zapisovat staré nálezy, podle jiných máme 10.10. hledat v terénu krabičky.
Kde to je přesně napsáno (odkaz)? Já to tam neviděl.