Pokus o světový rekord v logování

Dočetl jsem se, že tuto neděli, 10.10.2010, je vyhlášen celosvětový pokus o zalogování největšího počtu kešek. Zatím jsem nikde na stránkách neviděl tuto myslím si vcelku zajímavou informaci, takže se budeme snažit napomoci :p:)

Něco jsem už o tom četl, ale jelikož to nebyl žádný ofiko zdroj (facebook), tak těžko tomu věřit na 100% :slight_smile:

Budu tedy citovat:
[i]"Groundspeak vydal tiskovou zprávu, že 10-10-10 je významný den. Geocaching má výročí 10 let, stejně tak 10 let firmy Groundspeak a navíc máme rok 2010. Dovedete si představit ideálnější datum k překonání rekordu?

Největší rekord je z 18.4. 2010, kdy bylo v jeden den zalogováno z 56.654 účtů - nepočítá se počet zalogovaných kešek, ale množství lidí (účtů), kteří v daný den udělali nález."[/i]

Nemělo by se tedy jednat o co nejvíce kešek, ale nejvíce logujících kačerů.

10-10-10 si zaloguju stylově, 10!

…a já opakuji: kde je originál té údajné tiskové zprávy?
Zatím to vypadá jako klasický hoax, jen ještě chybí příslib nějaké výhry pro nejaktivnějšího kačera :smiley:

Chceš seriózní zdroj, máš ho mít:slight_smile:

A dostanes i suvenír :smiley: http://www.geocaching.com/souvenir/default.aspx?id=155

takže stači 10.10.10 odlovit jednu kešku

A musim ten den nalézt, nebo zalogovat? .. to je totiž pekelnej rozdíl. Ne…nejsem blbej, jen jsem linej si to precist - navic anglicky.

A pokud zalogovat, jaký čas platí?

Ja myslim ze urcujici bude datum u logu, ten je podle me databazove snadno resitelny.

Myslím, že stylové by bylo oboje. Ovšem zpráva mluví jen o "počtu účtů logujích keš". Takže bych řekl, že odlov je možno provést i dříve.

Takhle to dopadá, když se nedefinují jednoznačně pravidla.
Takže, platí to :
a ) pro keš odlovenou 10.10. a provedení zápisu na gc.com později (do kdy?)
b ) pro keš odlovenou kdykoliv dříve a provedení zápisu na gc.com 10.10.
c ) pro keš odlovenou 10.10. a provedení zápisu na gc.com 10.10.
atd.. ???

C) obsahuje a) i b ), takze je to jistota :slight_smile:

Podle me je mysleno kes ulovena 10.10., problem jsou lide co loguji za pul roku, s tim podle me nepocitaji a takovy clovek asi nebude v nejakem souctu logujicich. Necekal bych, ze se do nedele dozvime kloudny vysledek, takze se drzme cecka. :slight_smile:

V tom pořád hledáš nějaké složitosti;). Prostě se bude počítat počet kačerů, který si daj log found it s datem 10.10.2010. Třeba po týdnu (nebo měsíci) to sčítnou. Na ty exoty co logujou půl roku po nálezu z hlediska statistiky se.e pes.

Fuuuuj, sundejte ze me nekdo toho psa! B)

To nebyl LudaLův pes, vždyť píše jenom o krátkém půlročním zpoždění, to se tě přece netýká :D:D

Ja tady ten stav radsi verejne psat nebudu - nebo se na me vrhne psu a vsichni me budou chtit pokakat…! :smiley:

Ale kdyz o tom tak mluvime - mozna i ja mam dobrej pokus o svetovy rekord - v poctu nezalogovanejch. B)

dr.vota: be) je správně dle pravidel. Ce) potěší ortodoxního kačera a pravidlům se neprotiví. Co je v tom nejasného?

Co nejasného? Tak mi vysvětli, proč to ty vykládáš úplně opačně (za bééé) než třeba LudaL :slight_smile:
Podle tebe máme 10.10. sedět doma a zapisovat staré nálezy, podle jiných máme 10.10. hledat v terénu krabičky.
Kde to je přesně napsáno (odkaz)? Já to tam neviděl.

To je tak těžký se desátýho zvednout, najít nějakou kešku a ještě ten den ji zalogovat a přestat v tom hledat nějaký zbytečný složitosti?:slight_smile: