Pomale GC.com

Take mate GC.com tak strasne pomale? Nez se dostanu na listing kese, tak stihnu usnout. Pripojeni podle DSL.cz mam 3.5 Mb, tak kde je chyba? Nez se mi objevi klaikaci tootip od kesky na mape, tak bych to nejradsi cele vypnul, nez se podivam na 3. listing kesky na mape, tak jsem tak uspany, ze uz dal nemam trpelivost cekat. Mate to stejne, nebo je chyba u me? Zkratka cekam a cekam, nez se mi objevi prislusny listing u kterekoliv kesky na mape.
Na predchozi verzi to bylo uplne v pohode a rychle.

Gc.com, ale co teprv gc.cz ! :smiley:
Zvykej si, klasika, tohle bylo i na starý verzi.

I dřív to bylo v neděli v večer děsně pomalé, v tom se nic nezměnilo. Prostě příliš mnoho kačerů loguje svoje víkendové úlovky.

Akorat ze se pred upgradem na novy web tak strasne chvastali, jak to bude rychlejsi a lepsi. Zatim bud nevidim zadne zmeny nebo jen k horsimu. :frowning:

A co třeba možnost vybrat hned na úvodní stránce tu část vlastního profilu, kterou potřebuješ ?

Nebo vyhledávání keší přímo z úvodní stránky ?

Mimochodem, server gc.cz padá taky, prostě je moc uživatelů.

Ale s Geogetem toto tema opravdu nesouvisi, ze? Prehodim to jinam.

Akorat ze jsi to prehodil, kdyz jsem psal hodne dlouhy prispevek a je to cele v… takze pekne dekuji!

Psak jsem dlouhou odpoved, ale nez jsem to odeslal, Haluma prehodil vlakno do jineho fora a vysledkem je, ze sel cely prispevek do pryc a i navrat o stranu zpet me vraci akorat na hlavni stranku. :@ Takze strucne znovu:

Na hlavni strance jsem dlouho nebyl a kdyz se na ni ted divam, vubec se mi nelibi.

Drop-down menu nemam rad na zadnem webu. Nahodou prejedu mysi a uz se to rozbaluje i kdyz nechci. Nebo naopak kousek pri rozbaleni uhnu, zavre se to a muzu zacit znovu. A co je nejhorsi, na spouste mobilnich zarizeni to vubec nefunguje a nerozbaluje se: LINK. Kdybych si nepamatoval adresu stare a stale funkcni prihlasovaci stranky gc.com/login/, tak se na HTC Touch HD ani neprihlasim. Takze jednoznacne zmena k horsimu. Mel bych mozna jeste pozadat znameho s nepohyblivymi hornimi koncetinami, at zkusi, jak je to nove menu "kvalitni".

Co se tyce rychlosti, mne nevadi, ze je to obcas pomale kvuli pretizeni webu uzivateli, a chapu to. Mne vadi, ze z nas pri vychvalovani chystaneho upgradu delali blbce a chvastanim, ze bude web mnohem rychlejsi, navozovali dojem, ze logovani v nedeli vecer uz nebude problem. Nepozoruji v rychlosti vubec zadny rozdil.

A skutecne se neco vyresi tim, ze se bude neustale narikat na tomhle foru jak je to spatne a jak to nefunguje a jak jsou vsichni spatni a jak z nas delaji blbce a jak se nelibi to tomu a to tomu… atd?

Polerok: Ne, tady se nevyresi. To byla jen odpoved na kolombovy otazky. Resim to v uvedenem linku. Nebo je ti to jako pokus o reseni malo? Co muzu delat vic?

BTW, dokud se tam nepridalo par Amiku s Blackberry, nechavali tenhle report jako jediny v Top20 bez odezvy a asi tyden jej ignorovali, prestoze spousta dalsich s nizsim rankem i novejsi byly uz alespon "under review". Napsali dva Amici a behem nekolika hodin to najednou slo.

na gc.com jsem uz take zalozil pozadavek na zrychleni, ale je to bez odezvy.

Ja osobne nemam problem s prihlasovanim. Ja mam problem na zobrazene mape otevrit listing kese. Uz jsem zjistil, ze pokud jsem hooooooooooodne trpelivy a pooooooooockam dooost dlouho, na ikone kese se mi objevi tooltip pres ktery otevru listing. Je to bida.

… jo a nedeje se mi to jenom v nedeli.

fotrik

To byl povzdech nad tim, ze se tu vubec takove tema zaklada a nesmerovalo cilene na Tebe…

Polerok: Aha, OK. S tim nelze nez souhlasit.

Hura, na ten okamzik jsem presne cekal! :@

Takovehle chovani webu proste nastve.

chlapi nic proti, ale mate tady 15 prispevku s placem nad tim, ze je tady tohle vlakno vubec zalozene :stuck_out_tongue:

Ja osobne si myslim, ze takove vlakno by melo slouzit nam tupounum k tomu, abychom se jednak dozvedeli, ze to neni chyba naseho pripojeni, ani prohlizece a druhak aby vsichni me podobni , kdo tady breci, to smerovali do fora na gc.com, kde se pak skutecne muze neco zmenit, pokud k tomu bude dostatek spoluplacicich - hlasujicich.

Takze jsem si odpovedel sam. Na gc,com jsem si to take zaurgoval a pridal svuj hlas.

Že by se tenhle server nějak zpomalil jsem si nevšimnul, ale už asi týden mi tu nefunguje RSS. Nedělalo se s tím něco?

EDIT: koukám že jsem slepý. RSS mi zlobí na gc.cz

Zpomalení jsem si nevšiml, načítání stránek mi připadá zhruba stejně rychlé, jako bylo. Ale všiml jsem si zpomalení odesílání PQ-ček. Nechal jsem si poslat MF PQ minulou středu a došel mi včera! Trochu velké zpoždění, ne?