Pokusil jsem se využít současného stavu, kdy GS u logů vypisuje, zda je kačer PM… a na pár svých a referenčních keších vypočítal procento PM Found It a vyšlo docela zajímavých cca 44%…
Nechci flame o přesnosti toho čísla, jistě je tam nějaká chybka, ale možná by se toho dalo využít a nějakým skriptíkem pro GG updatovat status PM u kačerů v databázi na tomto serveru.
jj, myslím, že by se to hodilo… i tady na profilu by mohla být značka PM a člověk by hned věděl, když odpovídá na dotaz, atd. A i to info o poměru PM kačerů může být zajímavé, osobně mne těch >40% udivilo, čekal jsem něco kolem 30% podle těch debat tady o tom, jak je to PM na nic
V čem je ten tlak? To se stydíš nebo máš komplex, když v nějakém seznamu bude info že nejsi PM? Už mi ty neustálé dohady PM x BM přidaj jak v mateřský škole.
Jsi debil?
Vyser se už na to tlačení kačerů do placení PM. Selektování lidí podle toho, kdo má zaplaceno a kdo ne. Podle toho, kdo třeba loví v Praze (kde je keší jak sraček) nebo kdo se honí po PT jen za body a od kačerů co zakládají super keše, dodržují pravidla a geocaching dělají pro zábavu ostatních, aniž by měli zaplacené PM a nalezeno tisíce keší. Tebe taky nikdo neselektije podle náboženství.
Spousta kačerů nehodlá platit PM díky tomu co zeměmluv provádí.
Nechceš radit a dělat něco pro ty co neplatí? Nemusíš. Ale drž hubu o tom kdo je PM a kdo jen BM. Někdo raději za ty peníze jede na výlet nebo je dá do výroby pěkné keše, či jinak využije pro prospěch a radost ostatních.
Zaplacení PM nic neznamená. Kolikrát je BM lepší kačer než PM. Hodně neznalých BM neznamená, že všichni BM jsou špatní! Spíš se smažme ty nezkušené a špatné kačery vést k zodpovědnosti, pomáhat jim ukázat jak geocaching má vypadat, kde najdou pravidla, motivovat je, … .
sobikovi: tak to je vostry teda revizor zrejme absolutne nechape o co tu jde
ten napad se zobrazenim PM/BM tady na foru chapu, nekdy by to bylo vic nez dobry…hlavne kdyz se neznalej BM pta, jak vytvorit PQ a ani nevi, ze BM je a nez to z nej clovek dostane, tak to trva "sto let"…
stejne tak nechapu, proc se mpik vzteka…nikdo v tomhle tematu nikoho nenuti k nejakymu placeni PM, tady jde ciste o statistiky…navic po poslednim updatu uz PM/BM zobrazuje i gc.com u logu
edit: ted koukam do toho profilu revizora a nestacim se divit jeste vic
ma nula nalezu - to si zalozil profil (14.8) jen kvuli tomuhle?
No právě, že to přidali k logům. Čekám, že po dalším updatu bude BM ikona blikat. Před tím zpřístupnili pro BM i PMO keše na mapě, ale jen ve velkém měřítku. Protože když BM neví o keši, tak ho ani nenapadne za ní platit.
To nebylo vztekání, jen povzdech. Myslím, že by už pak bylo i hodně vypovídající, jestli je Kačer z Prahy, Budějovic, nebo malého městečka. Jestli jezdí autem nebo ne. Kolik lidí je v týmu pod jedním nickem. Jestli je úředník, student, nebo IT.
Co se týče PM, zatím o něm opravdu neuvažuju. Mám pro to své důvody, hlavní je ten, že notifikace by mi k ničemu nebyly. Snad kvůli zakládání waymarkových kategorií ? To by mě lákalo, ale asi se do toho taky hrnout nebudu.
to, ze se PM kes ezobrazujou BM na mape je ciste obchnodni jednani GS. to je jako kdybys postavil perfektni silnici mezi prahou a brnem a nemel ji na zadnejch volne dostupnejch mapach, ale kdo by si zaplatil za mapy vylepseny, tak by o ni vedel…jde jim o prachy, to je proste jasny, ale ktery firme o prachy nejde?! jestli za to chces platit, tak si plat, jeslti ne, tak neplat, ale nevyvadej tady kvuli tomu, z ejiny platej a propagujou to…ve finale totiz delas to samy co ty propagatori - ty je nutis aby ti to nenutili a oni ti zas rikaj, ze kdyz si zaplatis, dostanes funkce navic…jestli te nekdo nuti, tak se na nej vybodni, jediny, co musis, je umrit a platit dane