Ahoj, zakládal jsem kešku a reviewer mi napsal, že je komerční. Proto se chci zeptat, jestli byste mi s tím někdo nepomohl, jestli je potřeba jenom třeba něco na listingu předělat nebo jestli se mám na tu kešku uplně vykašlat. Díky ;))
---------------!!!LISTING!!!---------------
Název: XXX Lutz ta ta ta ta
Tato keška se venuje ne príliš dávno otevrenému obchodnímu centru XXX Lutz a Mobelix.
Obchodní centrum XXX Lutz a Mobelix se nachází v Praze 5 – Stodulkách. Bylo otevreno v roce 2010 a všichni si asi pamatujete reklamu, která se všem vryla do pameti pro nekoho nelíbivou písnickou „XXX Lutz ta ta ta ta, otevírí na to ta ta…“. Tato keška byla zverejnena približne k jeho prvním narozeninám.
Ovšem XXX Lutz a Mobelix nejsou prvním obchodem, který v této budove byl. Budova se postavila jako Obchodní Centrum Stodulky, postavila ho spolecnost Futurum. Nejdríve zde byl velký hypermarket Carrefour a spousta obchodu jako v klasickém obchodním centru. Bohužel sílící konkurence obchodních center po celé Praze a absence metra poblíž OC zarídila to, že spousta obchodu v OC Stodulky krachovala, až zustal jenom Carrefour a nekolik obchodu. Pozdeji koupilo sít hypermarketu Carrefour TESCO, které zde vydrželo až do roku 2009.
V roce 2009 zavrelo i ono TESCO Hypermarket a jediným využitím této budovy se stal paintball, který se hrál v prostorech garáží. V roce 2010 se zde úspešne otevrel již zmínení obchodní dum XXX Lutz a Mobelix, který funguje dodnes.
XXX Lutz a Mobelix – Stodulky je v CR jediná prodejna této nemecké firmy. Podle všech zdroju jdou obchody techto dvou sprátelených firem dobre. Nejvetší konkurencí v Praze jim je asi IKEA (napr. na Zlicíne) ci Hornbach.
Ted k samotné kešce:
Keška je malá krabicka, není težce odlovitelná, kolem není moc mudlu, to ovšem neznamená, že nekdo zrovna neprojede kolem. Pokud jedete s geovozidlem zaparkujte v XXX Lutz nebo v Lidlu, ktery je naproti. Budte prosim opatrní a ukládejte ji opravdu tam, kde byla.
Je potreba vlastní tužka!
Budu rád za všechny pripomínky ci návrhy! Díky a preju príjemný lov!