no tak ja teda taky prispeju,
precetl jsem si o tomhle panovi (ten porad jsem videl a po nekolika minutach jsem to musel vypnout, protoze to byla na mne prilis silna kava, proste takovehle predvadeni a medialni masaze nemam rad, mimochodem, vcera jsem videl upoutavku, ze bude dalsi "dil" tohoto kavlitniho poradu…) snad vsechno co jsem na netu nasel, ten pomlouavcny server pejskarina a jeho "clanky", kde se do nej nekdo akorat neustale obouva jsem tak nejak opresel bez povsimnuti, az na to povidani jineho pana, mezi kynology znameho odbornika. O p. Desenskem jsem neslysel, ze by se nekdo z okruhu mych znamych ze cvicaku (z toho zleho prostredi kde se psi lamou, coz dela i pan Desensky, protoze povalit psa na zem a rvat (v jeho pripade "vrcet" na nej, dokazovat mu tim vlastni nadrazenost a jeho podrazenost je lamani at si kdo chce co chce rika, a nezazil jsem na cvicaku, ze by tam nekdo nekdy psa mlatil !!!) vyjadroval jako o odborniku. Prijde mi ze ten clovek je maser, co se rad predvadi, mozna ze to s temi psy mysli dobre, ale je to podle mne pomatenec a tak to nemuze dopadnout dobre, a z toho co jsem si precetl uz to ani kolikrat dobre nedopadlo…
Za mne: pan Desensky je blazen a rozhodne bych nikomu nedoporucil si k nemu dat sveho psa na "prevychovu", ja to nastesti nemam zapotrebi B-), takze nemam potrebu ani toho pana osobne poznat a stat se jeho obdivovatelem nebo nepritelem, vzdy to pro mne bude blazen z TV, co se chce zviditelnit…
tak asi tak…
ale kazdy at dela podle vlastniho uvazeni, rozhodne ale nemam v umyslu brat si domu psa, kteremu p. Desensky slibil dustojne doziti u sebe (at uz z jakychkoliv duvodu) a ted mi pripada, ze se jich snazi zbavit a soupnout je nejakym blbeckum, kteri si to vyzerou misto nej. Jen muj osobni nazor a doufam, ze tim nikoho nepopudim…
Osobne mam pejska nalezence (a dve nalezene kocky) a fandim kazdemu, kdo kdyz chce psa, jde pro nej do utulku a pak se o nej nalezite a s laskou stara…
tak to je vse…