Potřebuji poradit jak mam aktivovat Aktivace Geocoinů:( dekuju za pomoc:)
to je hezký, ale potřebujeme vědět, kdo ti jej prodal, zda tam byla nějaká kartička a nebo aspoň jak se mince originálně jmenuje, poté bude jednoduché poradit
Aktivaci – tedy přiřazení mince (nebo jiného trackovatelného předmětu) k tvému nicku – proveď na webu www.geocaching.com v sekci Geocaching > Trackable Items > Activate a Trackable Item
www.geocaching.com/track/activate.aspx
Pokud nemáš aktivační kód - v sekci Geocaching > Trackable Items > Retrieve a Lost Activation Code si ho můžš vyžádat.
a tu znamku jsi musím teda koupit ja jsem to teprv začal provozovat
jj tu si musíš koupit
jo jo, bez toho to nepůjde
doporučuji http://wiki.geocaching.cz/
ah tak děkuji moc
a kde to mám koupit a co to ma byt jestli ta jakákoliv známka newim
Něco Ti navrhnu. Co tedy nejprve začít, najít pár keší, zjistit která bije, kouknout na nějaký Event…a pak se pouštět do větších akcí
Prostě se rozkoukat a pak se rozhodnout co a jak kupovat.
PS: …a naučit se česky, "neWim" si nech do poradny Bravíčka, tady jsi mezi dospělými lidmi…
tady jsou dospeli lidi? kde? nestras! ![]()
já vim jak se s tímto pracuje já už jsem našel 18 kešek v mem okolí a čeština mi dává problemý to je pravda ale nemusíš mě hned uražet když chci poradit ale jinak děkuji
Nechci rejpat, ale jak tě urážel? Tím, že tě upozornil na pravopisnou chybu? Za to bys měl být spíš rád, než si myslet, že tě uráží. Jinak je TÉMEŘ vše popsáno v geowiki
PS: doufám, že toto taky nebereš jako urážku.