kedze nevlastnim platobnu kartu s ktorou by sa dalo zaplatit PM a nerad experimentujem so sluzbami typu PayPal a pod, nasiel by sa dobrodruh ktory by sa podujal na rocny upgrade mojho GC.COM uctu na PM s tym, ze by som mu samozrejme uhradil naklady s tym spojene?
Myslím si, že by to přes tuto službu šlo. Já jsem přes ně už dvakrát platil za aukci v eBay. V 15:00 jsem jim vložil české koruny na účet v ČSOB a druhý den byla již platba provedena.
Tady čtu na jejich stránkách: “Registrovaní uživatelé mají možnost si vyzkoušet služby naší Inteligentní poštovní schránky na celý měsíc ZDARMA!” Znamená to snad že po měsíci si začnou účtovat nějakej paušální poplatek nebo co?
Na stránce “Služby” vidím kromě “provést platbu za Inteligentní poštovní schránku” jenom “Žádost o provedení platby za aukci eBay”, takže mi není jasné jak provádět placení při kterých to po mě chce číslo karty.
Neni se ceho bat, pres www.zasilkovasluzba.com jsem uz kupoval nekolik veci, staci si u nich zalozit ucet (zdarma) a slape to.platba za prevod castky atd. vyjde zhruba na 100 ,- Kč , coz se mi zda super..Komunikace s firmou taky bezproblemova. Kdyz si vezmete jak moc je zbozi na e-bay levnejsi, urcite se to i s postovnym vyplati.Muzu jen doporucit.
Myslim ze v soucasne dobe je jiz platba PM na GC.com bez problemu pro vetsinu majitelu platebnich karet, a to i elektronickych (Maestro, Visa Electron). Sam jsem takto PM pres PayPal kartou Visa Electron od CS hradil-PayPal platba je nasimi bankami brana jako zabezpecena, tj.s kartami ji lze uskutecnit, pokud ovsem mate pro zabezpecene inet.platby nastaven nenulovy limit (standartne je nulovy, na pobocce banky vam ho zvysi). A jeste male doporuceni-nedavno PayPal zavedl moznost nechavat platby rovnou provadet v Ceskych korunach. Ja to vsak nedoporucuji, protoze ceske banky maji vyhodnejsi kurz USD/CZK nez PayPal, proto je lepsi pri platbe vybrat moznost platby primo v USD, aby si to preuctovala az vase banka pri prijeti platby kartou.
Ja som len nedavno skusil sluzby zasilkovasluzba.com a mozem ich iba odporucit. Som zo slovenska a v komunikacii nebol ziaden problem, takmer hned mi zodpovedali moje otazky. Sprostredkovanie platby bolo do 3 dni.