Nemohl by prosim nektery Premium Member napsat, jak ma zaskrtane volby v Pocket Queries?
Zkousim vsechny mozne kombinace pro doruceni napr. 100 cache z okoli Home coordinate (vyplnene je mam) ale i z okoli nejblizsi cache (dle waypoint name) a stale mi to vraci na mail chybu:
Your Pocket Query had no results. If you believe you should have received a result to your query, please review your Pocket Query for errors.
Pritom kdyz dam Submit information po nastaveni, tak to zadnou chybu nehlasi.
Tak nevim, kde delam chybu. Tri denni pokusy jsou pryc a stale nic. Nejak mi to uz nemysli
Uz si presne nepamatuju (podle vzdalenosti jsem PQ zadaval uz docela davno), nicmene problemem by mohla byt prilis velka vzdalenost od pocatku - vim, ze kdyz se tam dalo treba 500 km, tak to hlasilo neco podobnyho. Jinak neni potreba plytvat temi peti povolenymi PQ denne a testovat to pres stahovani, je tam vzdy moznost udelat preview a overit, ze to dela presne to, co chces…
Tezko poradit, pokud nevime co presne mas nastavene… Problemem totiz nemusi byt pouze ta vzdalenostni podminka, chybu muzes udelat i jinde - nejcastejsi chybou je zvoleni vzajemne se vylucujicich podminek v sekci That: . V PQ plati mezi temito podminkami filtru vztah AND, tedy a zaroven takze pokud si napriklad zaskrtnes volbu I haven’t found a s ni zaroven i volbu I have found vysledkem bude nula, protoze kes kterou jsi zaroven nalezl i nenalezl je nemysl… Ale chybu muzes mit i jinde - napis co mas presne zvolene, podle toho se pak da radit…
Take bych ti doporucil na zacatku nezaskrtavat nahore zadny den, PQ vytvorit a pak se v listu vsech tvych PQ podivat na preview co vlastne PQ vraci - tak se vyvarujes zbytecnemu vyplytvani limitu 5 PQ denne
Diky vsem za rady. Samozrejme jsem ty zaskrtavatka ve skupinach pochopil ne jako matematicke AND, ale jako soucet mnozin jednotlivych typu cache. Takze hned prvni chyba byla v te sekci That:. To Preview mi taky hlasilo chybu, ale tim ze mi zaroven prisel ten chybovy mail, tak jsem myslel, ze to Preview generuje rovnou ty maily. Jeste jednou diky.