Čauves :),
nebyl by dnes někdo ochotný jít pomoci odlovit keš na staré plovárně v Jihlavě? Už jsem tam byl s několika lidma a ty už mi na to se*ou že je to tam nebaví ![]()
Poprvé jsem tam byl v loni v létě s kolem (nedoporučuji) a šipka si se mnou pěkně hrála. Vrátili jsme se na místo letos na jaře - stromy byly ještě holé a nalezeno za pomocí hintu okamžitě. Schovka to je vymazlená. Přeji úspěšný lov ![]()
Jj děkuji terén tam je celkem obtížný, hlavně když je mokro to e tam člověk zabije ![]()
Hint znám, znám samo i jeho význam bohužel u těch stromů kde to bylo porostlé "hint" tak tam jsem to nenašel, ale asi tam je ještě něco ![]()
Každopádně šipka honí sem a tam ± 35m za špatného počasí tedy ![]()
Já se tam možná dneska stavím.Šel jsem tam už jednou,ale blbým směrem,takže vůbec nevím jak to tam vypadá
Nikdo nejde, tak na to prdím … tak pak dej vědět jestli jsi ulovil ![]()
Odloveno celkem bez problémů.Na GPS se moc spoláhat nedá,terén docela mazec,ale dá se to.Jinak skrýš je perfektní.Chce to fakt hodně koukat a dá se to najít
Večer zaloguju
Ahoj, s kesi jsem mel take docela problemy. Sipka ukazeje cca 10-15m pod kes. Najdes snadno od kaceru rozvrtany strom. Od nej vyraz smerem nahoru a hledej hint :).
No já jsem tam byl s přítelkyní a nechtěl jsem ji tahat do toho kopce,tak čekala se psem dole a já vzal keš a nesl ji to ukázat a pak jsem 10 minut hledal to místo kde jsem ji vzal ![]()
Taky dobrý
Nakonec jsem se dnes na to vyprdl a byl na památným stromu ve Štokách, pak jsem 4 hodiny bloudil a nakonec jsem vylezl ve Štokách … klekla mi GPS ![]()
ahoj.tuto kes mame pripravenou…jsme ud pondelka v jihlave a porad se rozmyslime zda vyrazit…(budeme tu jeste dnes,zitra se stehujeme do Trebice)pokud by jsi mel jeste zajem mohli by jsme to zkusit…(ale kdyztak se ozvy pres profil malyvydrysek…obcas se pripojim na net pres PDA…mej se.malyvydrysek+mcavalera
jeste dodatek..moli by jsme vyrazit do 17hod…
Máš tu zprávu ![]()
Tak koukám že už se ti keš podařila odlovit ![]()
Sice vím, kde to je a že to mám kousek, ale bohužel není čas a Jihlavu už mám skoro celou vysbíranou (až na jednu)… Takže by se mi to nevyplatilo.. Ale opravdu musím říct, že je to blbý terén. Když jsem tam s Jardou135 byl, zaflákal jsem si kalhoty.. Možná budu spoilovat, ale ten terén… to je terén se stoupáním 12% (možná přeháním) a maskování je docela dobré.. teda, jestli se něco nezměnilo…
Sice vím, kde to je a že to mám kousek, ale bohužel není čas a Jihlavu už mám skoro celou vysbíranou (až na jednu)… Takže by se mi to nevyplatilo.. Ale opravdu musím říct, že je to blbý terén. Když jsem tam s Jardou135 byl, zaflákal jsem si kalhoty.. Možná budu spoilovat, ale ten terén… to je terén se stoupáním 12% (možná přeháním) a maskování je docela dobré.. teda, jestli se něco nezměnilo…