Chápu, že někdo nemůže najít VLASTNÍ keš třeba přicuclou magnetem někde ve třicetimetrovém zábradlí (když ji kdekdo vrátí kam se mu zamane), když ale já ji nenajdu v prachobyčejném stromu - to je asi už na kačerský důchod :(.
A jak jste na tom vy?
Jo, to znám - mám v Divoké Šárce tradičku velikosti regular a zásadně ji při údržbě nemůžu najít, vždy hledám o kus jinde, než je
Navíc když jsem jednou jako spoluautor wherigo Za Šárkou s baterkou absolvoval odlov s partou kačerů a oni si chtěli odlovit i tuto moji tradičku, která je nedaleko trasy, nemohl jsem jim vůbec pomoct, protože jsem neměl ani nejmenší tušení, kde je
Jo, nemohl… tys proste jen nechtel Ja si dobre vzpominam, jak ses bavil nasim hledanim v desti, mlze a zime. A nejvic se ti libilo, kdyz Heulwen odnekud vytahla ruku po loket obalenou blatem - ale bez kesky. (Ba ne, ja vim, zes rikal, ze tam, kde jsme ji nasli, urcite puvodne nebyla. Ale stejne sis to kralovsky uzival.)
Hehe, to znám taky.
Na keši jsem měl najednou DNFka a protože je na přemudleném místě, bylo nasnadě, že keška zmizela. Nemohl jsem se tam vypravit a tak jsem tam poslal kamaráda, který naprosto přesně věděl, kde hledat. Ani on nenašel a to tam brousil asi půl hodiny.
Už jsem pomalu chtěl vyrábět mikrošku novou, když najednou několik nálezů po sobě a jak jsem se tam konečně dostal, našel jsem kešuli na místě, kde má být - i když jsem ji už taky našel úplně jinde…
Holt, zázraky se dějí.
A u jiné keše mě pobavil log: "…Tahle keska by si zaslouzila minimalne o jednu hvezdicku vic. Je totiz tak dobre schovana, ze uz ji nemuze najit ani owner. …"
Já taky hledala marně… počkala jsem si, až přijede přítel, který si ji chtěl odlovit, geobohudík ju našel… souřadnice sice nezměnila, ale nadmořskou výšku jo
Ostravacek… nj, jsem si tehdy sebou nevzala krumpáč
Moje Milohlidka ma prasklou krabicku. Prave ted vecer jsem se vypravil, ze ji vyzvednu, abych to dal do poradku a po pulhodine hledani jsem myslel, ze budu muset logovat DNF. No nastesti jsem padnul na ten spravnej strom
Taky se mi to stalo na mé keši Vyhlídka na Jizerky No.4:
Vydaly jsme se s Oli tuto keš zkontrolovat. Já tvrdila, že tam není, protože že by ji tak zkušení hledaci nenašli…, ale Oli trvala na svém, že tam bude. Tak jsme ji zacaly hledat… Kde nic, tu nic, tak jsme pritvrdily, prstíčkem jsme hrabaly a špendlíčkem kopaly… :D, pak už velkou umělohmotnou tyčí, kterou Oli odněkud vykouzlila…
Teda, že budu muset vlastní keš hledat systémem BRUTE FORCE, to jsem netušila ;)!
Ale nakonec se Oli zadarilo. Keš byla opravdu na svém míste, jak správne tušila, ale breh se uvolnil a zasypal ji.
Já mam poslední dobou podobnej problém s keší "Eden je jen jeden"… Už pár měsíců se o ni starám a před dvěma týdny jsem ji adoptoval. Ale o jedné škvíře mě musel informovat jiný kešer, jinak bych o ní vůbec nevěděl a zbytečně tvořil novou krabičku. Dohromady 2 má vlastní DNF :o) Jednou disable, podruhé trpělivost a důvěra v ostatní (a teď nevim, co je větší ostuda :o))… Na místě je slušný mudloprovoz a i taková kontrola dá leckdy dost zabrat. Problém je v tom, že se keš na špatné místo z nějakého důvodu poslední dobou vrací, když dřív nebyl žádný problém. Takže se mi dneska při kontrole/přemístění stala dobrá věc - snažil jsem se HINT--------------------------------------------------------------------------------
s prsty zalomenými hluboko pod/ve schodu vyndat keš, aby mohla být umístěna správně, chviličku se soustředil na danou činnost, jen chabě maskován batohem, a najednou mě nějaký mudla žádal, jestli nemám zapalovač… Ač militantní nekuřák, málem jsem mu během nenápadného vyprošťování ruky z podschodu pučil sirky… :oD Minimálně jako owner jsem zkrátka úplně zelený zelenáč a neni od věci si to dokola opakovat!