Sice nevím jestli ho bratři Slováci chtějí, ale já ano. Takže jsem už poslal 3 hlasy.
(Tentokrát to nebude mít GS tak jednoduché, o slovenském suvenýru určitě zatím neuvažovali a žádný "skvělý" nápad připravený nemají . ;))
To ne, ale díval jsem se na SK forum a tam je otázka suvenýrů hodně vlažná a zájem žádný… Nevšiml jsem si že by někdo z SK hlasoval o suvenýr z okolních států… B)
O duvod vic, abych tomu pomohli my, kdyz Slovaci zajem nemaji. Prece jen kese ze Slovenska ma rada Cechu. Tudiz jako dalsi suvenyr se mi to zdalo dobre. A oni se urcite nebudou zlobit, kdyz jim k jejich suvenyru pomuzem. Mozna az uvidi, ze ho maji velkou sanci dostat, zacnou navrhovat GS motiv. Pote muzeme pomoci Polakum. ;) Ti o suvenyr bojuji.
To je taky pravda, nicmene jak jsem psal vyse, Slovaci by si meli rozhodnout sami, co na suvenyru chteji. To ze si GS vybere neco podle sebe nakonec je druha vec. Je to prece jen to, co je bude pred temi "cizinci" reprezentovat.
Jinak…viděl bych tam Gerlach nebo Čachtický hrad…nebo…nějakou raritku…zvláště z východu…aby se nezapomělo nedej bože na jisté spoluobčany a nemohl nikdo nic mít kvůli diskriminaci:D