Pomozte - Geocacheři z Chrudimi

Abych byl přesnej šlohli mi meteo cache … [cache]GC2M2NJ[/cache]

No naposledy tam byl 8.2 cotek jsem připraven ho skontaktovat jestli vše bylo v pohodě.

Byl jsem tam v pátek a když jsem ta přicházel tak tam stála zelená Felicie a asi on mi jí sebral … Pro ty co newí byla to ocelová bedna o rozměrech 30x25x20 cm …

Nejsem ddejsem si jist jestli odjela směrem na TŘI BUBNY nebo na KOČÍ ale spíš to první.

[color=red]PROSÍM POMOZTE PÁTRAT [/color]
Po zelene felicii . v okolí Chrudimi nebo i v Chrudimii a patráme i po ocelové černé bedně o rozměrech 30x25x20 cm …

Děkuji Vojtisk kdybyste viděl někdo napište soukrovou zprávu …

Sorry, ale trošku utopie, ne ??? Váždě chceš pátrat po zeleném autě u něhož si ani nejsi jistý značkou ? Normálně se smiř s tím, že ti keš někdo ukradl a je to. Po čase zkus založit o kousek vedle jinou kešuli a nebo tuto archivuj a je to. Ztráta krabice zamrzí, ale nejsi ani první ani poslední komu se to stalo. Věř mi, že "pátrání" nikam nepovede. Mimochodem ten log po Dragonovi, který tak nenašel taky asi nebude úplně košér :slight_smile:

Ne ze bych chtel byt osklivy, ale patrat po aute, o kterem vim jen to, ze je zelene je imo nesmysl. Navic jak sam rikas NEVIS JESTLI TO BYL ON. Ja bych spis sazel, ze to odstranila sprava plynaru - prece jen pixla byla na jejich trasirce (ci jak se tomu rika). Tak bych se ptal nejdriv tam.

Nevím jestli to pomůže, ale viděl jsem parkovat zelenou felicii před Kauflandem :wink:

A co misto těch keců na adresu ownera navštívit třeba mistní sběrny. Vojtovi ještě neni 18 a nebude se sním nikdo bavit. když se zeptá seriozně vypadajicí člověk(kačer) bude mu spíš vyhověno. to plati i na ty plynaře. Co se týká zelene kráké felicie je jich jako hubb po dešti ale nikde není psáno že náhoda v terénu pomuže pixlu najít.
Takže když nic tak aspoň toho začínajíciho kačera podpořte morálně!
Vojto,držim ti palce aby se to vysvětlilo.

btw. ta stopa na plynaře je dobrá,zkusil bych to

Newím co stím máte ale plynářů ten bod není stará se o to katastr …

Sorry tak katastr - prave tam bych zacal… S tou felici to vidim jako nesmysl. Ze to odvezli oni nevis. Vzhledem k umisteni a viditelnosti krabice z siroka daleka, bych tipoval, ze to odstranil prave spravce objektu.

OK, mohl napsat, že je z krádeže své keše v depresi a určitě bychom mu tady pomohli, ale hledat zelené auto, nevědět jestli to byla fábie nebo felície nebo potažmo železnou truhlu…sorry, ale to je dost ujeté, ne ???

IMHO, ztratila se mi taková plastová krabička o obsahu 350 ml. Auto jsem žádné neviděl, ale lokalita byla Kadaň ± 20 km, zkuste se mi po ní prosím podívat…cítíš, že je to blbost ?

Krabky je škoda, ale takováhle výzva je přeci blbost. Myslím si, že téměř plnoletý jedinec by tohle měl vycítit. Když nám zmizela první krabka, tak jsem z toho taky radost neměl, ale co naděláš, smůla.

Sadman : na Katastru jí nemají … Ten chlap by o tom věděl . Prý. Kde jsou v Chrudimi plynarny u Shellky již nejsou … ?

KDYBYS DRŽEL HUBU UDĚLAL BYS LÍP

V Chrudimi už nejsou, jsou v Pardubicích - ale je to zákaznické centrum a s chlapama co jezděj v terénu nepřijdou do styku. Asi bych se s tím holt smířil, aby vynaložená energie nepřišla vniveč. Spíš bych začal přemýšlet o novém místě, protože toto opravdu bylo dost na ráně.

Ahoj Vojtisku. katastru to opravdu nepatří, je to jednoznačně plynáren (orientační sloupek podzemního plynového rozvodu). Myslím, že VČP a.s. mají teď služebnu v Černé za Bory. Zkusím ti tam zavolat. Ale pochybuju, že oni ji vzali…
To A+T: To nebyla žádná plastová krabička 350 ml, když nevíš o čem je řeč, tak se k tomu radši nevyjadřuj.

to WAW: Je mi tě líto chudáku. Pakliže musíš konstruktivní kritiku opírat o vulgarismy, tak si již nemáme co říci.

to Tom Fuk: číst umím, vím, že to nebyla plastová krabička, však to bylo myšleno také jako příklad toho, že hledat JAKOUKOLI ztracenou krabičku, když prakticky nevím kdy a kdo ji zcizil je malinko mimo. Krom toho, nechápu proč bych se neměl vyjadřovat. Doba, kdy to bylo zakázané je již naštěstí dávno pryč.

PS: Jsem zvedav kolik z vás chytráků, co mi tu radí abych si raději hleděl svého bude po Chrudimi a okolí nahlížet všem zeleným autům do kufru jestli tam náhodou nemá ocelovou černou bednu o rozměrech 30x25x20 cm

Na rozdíl od A+T jsem ztracenou keš viděla a je jí opravdu škoda. Byla jsem na místě (bohužel bez potřebného kódu) a u frekventované silnice nebylo lehké se ke keši nenápadně přiblížit. Myslím, že právě někomu z projíždějícího auta se keš nemusela z nějakého důvodu líbit a nechal ji odstranit. Byla by to asi velká náhoda pokud se bedýnku podaří najít, ale přimlouvám se za její obnovení na nějakém klidnějším místě.

PS: Auto se bude hledat nebo dokonce prohlédávat těžko, ale zkusila bych prohlédnou příkopy směrem na Tři bubny, dost často jsou tam pohozené různé předměty (křesla, lednice, pytle s odpadky …). Třeba se keše někdo zbavil tímhle způsobem.

Ocelová pixla je nalezena !!! B)
Odmontovali ji plynaři při kontrole trasy. Vojtiskovi ji dovezou.
Díky všem, kdo Vojtíškovu žádost o pomoc vzal pozitivně a přispěl s nějakým nápadem.

Tom Fuk: tleskám - ukázal jsi, že pomoci se vyplatí. :wink:

dobrý! Ale už bych ji na stejné místo asi nedával.

Tvůj styl: hovno o tom vím ale mám právo vám do toho kecat,je k smíchu.
Pixla se našla a jen proto že měl někdo vůli pomoct!
jestli se Vojtovi tady v tom vlákně neomluvíš(pokud nevíš za co tak si přečti co si sem napsal!) tak si korunovanej vůl!
:slight_smile: :smiley:

Mimochodem,sám jsem na kole objel všechny sběrny v okolí a hledal všude kde se pohybují podezřelé osoby(sběrači kovů) a nabídl jsem Vojtovi dalši pomoc při výrobě nové pixly. zasluha to není žadná ale lepší než pan moralista A+Tydýt. Že,Náčelníku? :slight_smile:

No tak tokoukám, klobouk dolů, já bych ji asi oplakal,
Myslím že si zasloužíš orosenou odměnu! :slight_smile: