Ahoj,
můžete mi prosím poradit, jak se vkládá na gc.com k logu nějaká fotka?
Nikde jsem o tom nic nenašel, procházel jsem forum, zkoumal jsem gc.com a nic
Neni k tomu potřeba premium acount?
Moc díky za každou odpověď a omlouvám se, jestli už to tu někde řečené bylo, ale fakt jsem se snažil…
U svého logu pod listingem klikneš na [view/edit logs/images on a separate page] a pak vpravo nahoře na [upload image]
nebo
u svého logu klikneš rovnou na [upload an image for this log]
Ahoj,je to celkem jednoduché a nemusís být premium acount.Normalně se zaloguješ,log odešleš.Načteš si znovu stranku s keší a pod tvým logem se objeví možnost,přidat obrázek do logu.Uprav si velikost obrázku na max 800X600, mužeš mu přidat popisku a odešleš. Tak Abakus byl rychlejší
No jo, taky jsem s tím ze začátku bojoval. Bylo mi divné, že nejde fotka vložit zároveň s logem, ale holt to tak je a není to jediná zvláštnost stránek geocaching.com.
A nebo další možnost aby sis nemusel log znovu načíta, tak po odeslání logu se zobrazí už jen jako text bez možnosti editace a na tej stránce je v pravo nahoře nápis upload image… ;), a co se týče toho rozlišení 800x600 tak to předělávat už nemusíš protože se fotka upraví sama při uploadu nebo aspoň mě to psledně šlo
Pořát mi to píše : This cache has not been reviewed yet. Once it is published, it will be listed on the site. Check the logs to see if the reviewers have left a note for this listing. vubec nevím co to má být!!! [color=red][/color]
Hrubý překlad toho je: Tato keš ještě nebyla schválena reviewerem. Jakmile bude publikována, bude to uvedeno na této stránce. Sleduj logy, abys zjistil, zda ti reviewer nezaslal poznámku k tomuto listingu.
Jak psal kolega nade mnou, keš ještě nebyla schválena. A v současné kritické situaci s obrovskou frontou neschválených keší, si ještě na publikaci počkáš.
Sleduj tedy pravidelně listing, případně mail, na který ti chodí info z gc.com, až bude publikována, dozvíš se to z těchto zdrojů.
Mockrát všem děkuji za odpovědi snad mi ji teda schvali nebo co a nevíte jak dlouho to trvá obvikle?
Udělal jsem ji docela slušnou musím se pochlubyt narvalo by se do ní 7 piv :):):) ještě jednou děkuji neumím moc anglicky
A ani moc česky
Obvykle do 72 hodin, v současné době je to naprosto ve hvězdách a záleží na mnoha okolnostech, kdy bude krabička schválena. Takže počítej několik dní až několik týdnů
To záleží na mnoha faktorech, zejména na délce fronty a množství volného času reviewerů. Momentálně je fronta silně přetížená, takže můžeš čekat i několik týdnů. V klidnějších dobách to je otázka pár dní.
Off topic: ani čeština není tvoje silná stránka: obvykle, pochlubit
No v součtu ta y a i sedí
Pokud chceš fotku vložit ke své dosud nepublikované keši, můžeš to udělat hned.
Na stránce keše je vpravo nahoře menu a tam je položka "upload images" Fotky budou vloženy samostatně těsně nad logy.
Jak to vypadá se můžeš mrknout třebas na moji: [cache]GC1H8WN[/cache]