Ponik & Team #100

Ponici se po konske vystave v Lyse nakazili Polabskym geovirem Bacillus Familyus a udelali si snuru kesi, kterou zakoncili v Kersku cislem 100. Uzili jsme si s nimi paradni vikend a moc gratulijeme.

Gratuluji PONIKU, brzo se taky pripojim a budu taky kulaty

Gratuluji a diky za vase pekne kesky!

I my se pripojujeme ke gratulaci. A to nejen ke 100 cachim nalezenych, ale take k 22 zasazenym. Takovy pocet znacne prevysuje bezny prumer kvantitou (nekde tu probehlo, ze je pomer kolem 1:8) a ti, co kese Poniku nekdy navstivili, vedi ze i kvalitou.

Scooby

Zdravim všechny z Poníkova týmu a připojuju se ke gratulaci!

I já gratuluji a hlavně děkuji za všechny vaše kešky, které nemají chybu!

Malo casu… venku krasne… v praci padla :-)… je cas vyjet na kole za poklady :-)… jeste predtim ale chci POPRAT PONIKOVI & TEAMU hodne ZDRAVI, STESTI, LASKY a RADOSTI… nejen s GEOCACHINGEM :slight_smile: Tesim se na shledanou (mozna 4. listopadu) a GRATULUJU KE STOVCE… Uz jsem Vas mel a ted abych zase dotahoval :slight_smile: (ale jak vsichni vime, o body nejde). Diky i za Vase zalozene (a nadherne CITO v Plzni)!
Lovu zdar… letiiim :slight_smile:

Gratuluju! Uz se mi pomalu rysuje plan pracovnich cest do Plzne, kde se tesim na spousty vasich kesek. O jejich kvalite je slyset az do Praglu :o)

gratulujeme vasnivemu sberateli :slight_smile: a tesime se na event.

I my se připojujeme s velkou gratulací celému temu a už se těšíme na další setkání, na vaše nové keše a nápady.

S vámi po boku by to přibývalo :slight_smile: :-)… díky za nákazu :slight_smile: :-), bylo to fantastické a jeden z nejkrásnějších víkendů tohoto roku.

Moc a moc děkujem všem za gratulace a máme hlavně velikou radost, že se vám naše kešky líbí, budeme se snažit dělat pěkné i nadále… ono to na plzeňsku ani jinak nejde :slight_smile: :slight_smile: veliká “konkurence” zavazuje.

Gratuluju k prvni stovce, hodne peknych zazitku pri dalsim hledani a diky za vase kesky. Asteris
P.S. Doufam, ze se uvidime na Certove stene

Congratulazione Poníci.

A díky za Vaše keše, které českému geocachingu přidávají lesk a třpyt.