Zdravim vsechny kolegy a rad bych se zeptal, jakym zpusobem nalozit s popsanymi logbooky, nebo z obou stran popsanymi logsheety? Vim, ze uz se zde toto tema probiralo, ale verim ze zodpovezeni nepomuze jenom mne.-
Takze napr. stary (popsany) logbook nahradim novym a ten stary necham v kesce k nahlednuti. Ale co v permanentne navstevovanych cachich nejen v Praze? Za chvili by se do cache diky neustale se hromadicim notyskum nevesly uz ani coiny. Treba takovy logsheet muzeme oskenovat (vyfotit) a fotku stahnout do popisu cache k nahlednuti. Ale co ty logbooky, ve kterych je mnohdy spousty zabavneho cteni? Proste jej nahradit a stary si jako “owner” odnest domu?
Jak je videt na http://www.geocaching.cz/Vlakno.aspx?id=1888#1888, stejny dotaz jsem vznesl uz 29.7. 2004. Dosud mi neni zcela jasne, co kdo s popsanymi logbooky dela . Snad budes mit vice stesti :-).
Beru je domu a archivuji (některé jsou bohužel dosti nečitelné a opotřebované). V keších se hromadit nemohou a skenování a zveřejňování jsem už zavrhl. Jsou tam často detaily o nalezení a nechtěné hinty a také bych za chvilku spotřeboval tak 100 MB prostoru…
Děláme to tak nějak napůl Posany logbook odneseme a zaarchivujem. A do (servisní) poznámky ke kesce
prihodíme fotky starého logbooku (jen pro ilustraci 640x480) Na nový logbook napíšeme kdy byl založen a že už je to druhý …ta aby se někdo nedivil, že je čistý