Pořadí kešek na Geocaching.com

Chci se zeptat, kdyz najdu za den treba dve kešky a zaloguju na GC.com v tom poradi jak jsem je nalezl, v My account se mi pak tyto kesky objevi v obracenem poradi. Nevite cim to je? Ne,ze by to nejak strasne vadilo ale malinko me to presto vadi. Dik za tipy.

co dve.. ale vsechny to loguje obracene.. takze bud budes must logovat odzadu, nebo se s tim smirit. je to chyba na gc.com

Mně osobně to taky vadí. Ale nevidím překážku (a taky to tak dělám) v logování všech kešek - Found It, Did Not Found, Write Not aj. - přesně v obráceném pořadí.

Tak jo, logovat obracene…dik!!!

Nenene. Logovat v pořadí. Každý log dostane svoje ID, podle kterého to pak řadí jiné programy (a správně). To, že mají na gc.com bug a zobrazuje se to v rámci dne naopak, je nepříjemné, ale pokud nechceš mít pak nepříjemnosti v jiných programech, vykašli se na web (třeba to někdy opraví) a loguj ve správném pořadí.

Je to presne tak, jak rika Abakus. Logovat podle nalezu a ne obracene, ne obracene :wink: (c)Hori ma panenko

Záleží na softwaru, u takového GeoGetu je to jedno protože v databázi si stejně u každé nalezené cache napíšeš v kolik hodin jsi ji našel a podle toho se rovnají.

Není co řešit, loguj v pořadí jak jsi našel, pokud chceš rekonstruovat pořadí nalezených keší.. pokud je ti to jedno (a ono ti to jednou jedno nebude), pak si loguj jak chceš.

No ani si nemyslím, že je to chyba. Je to prostě taková logika. V přehledu mám ty co jsem v daném dni našel jako první první a ty co jsem našel poslední jsou prostě poslední. Rozhodně ale logovat tak jak to šlo po sobě.