Pořadí keší dle Groundspeak

Všimnul jsem si podivného pořadí keší dle mých logů. Vždy když v jeden den ulovím několik kešek a loguju je v pořadí ve kterém jsem lovil, je pak v seznamu mnou nalezených na posledním místě ta co byla toho dne nalezena jako první. Například 1.den kešování jsem ulovil 2 kešky. A když si teď zobrazím seznam mnou nalezených tak na 1. místě je ta co byla ulovená jako 2. a na 2. je ta co byla 1. Vadí mi to kvůli statistikám, protože to je nemá cenu dělat když nebudou pravdivé.

Nevíte někdo co s tím? Mohl bych logovat v obráceném pořadí (od konce), ale co s těmi již zalogovanými?

Poradi v reportu na webu GC.com je jakoby v kazdy samostatny den opacne, ale trebas pri tvorbe stat v GSAKu jsem se nesetkal s problemem, ze by to nejak haprovalo. U "kulatych nalezu" (100. 200. atd.) to bylo vzdy ok ci-li bych se toho nejak zvlast nebal. v tom poradi, jak jsi hledal, tak bych i logoval.

Statistiky jsou v poradku, akorat to proste zobrazuje kazdy den popoprade.

Když si zobrazím seznam přes profil tak je pořadí v pořádku. Hapruje to jen když si ho zobrazím na webu přes "My Account Details -> Quick View".

Edit: Tak kecám, je to na obou místech stejné.

Na statistiky jsem zkoušel MoZiGo a tam to harpovalo. Až najdu chvilku, zkusím napsat Klamovi jestli by na to nemrkl.

Já se snažím to logovat pozpátku, ale někdy to nejde (druhý výjezd za den). Když budeš na prvním místě logu uvádět čas a statistiky zpracovávat v GeoGetu, budeš je mít seřazeny (v GeoGetu) správně.

No já na to asi prdím, budu to logovat tak jak jsem lovil. Hold to nebudu řešit.A zjistil jsem že v tom MoZiGo jde pořadí ručně ovlivnit a uložit si to takže problém s pořadím do statistik mám vyřešen. Co se týče seznamu nalezených kešek na webu geoaching.com tak tam to neovlivním takže není co řešit.

Mozem vas ubezpecit, ze poradie vratenia nalezov v jednom dni moze byt lubovolny, svojho casu som s tym stravil dost casu aby som to mohol tvrdit…a preto aby statistiky boli pravdive - napriklad pocitanie vzdialenosti ale aj milestone, lebo kazdy smeruje svoje okruhle nalezy na nejaku "krajsiu" kesku musel som do mozigo to rucne drag&drop urobit…
Len na to netreba zabudnut a po novych logoch nalezoch najprv nahrat zotriedeny zoznam a potom prihrat nove nalezy z webu. Mozno bude treba preusporiadat len posledne nalezy a potom hned zas ulozit a je to…

Paráda! Klama fakt myslí na vše :wink:

Uz se to tu resilo nedavno. Na webu jsou nalezy razeny chronologicky podle dnu a v ramci kazdeho dne jsou serazeny od prvniho do posledniho nalezu (cili jakoby obracene). Kazdy log ma ale sve unikatni ID a napr. GSAK pak nalezene kese radi prave podle tohoto ID. Cili jednoznacne doporucuju logovat v poradi jak jste kterou kes nalezli, jinak v tom pak bud butete mit neskutecnej bordel nebo to budete muset nejak upravovat rucne…

No asi už to tu bylo, ale kdyby se logoval datum i čas nalezení, tak by to bylo vyřešený. A kolikrát by to pomohlo při různých dohledávání geocoinů a tak. Ale to je na Groundspeaku…

… kdo si má ten čas pamatovat?

Nevim co tu porad resite, kazdy log ma sve ID a uz jen prostym porovnanim dvou logu zjistite, ktery log byl prvni a ktery druhy (vyssi cislo=novejsi log). Sice z toho nejde zjistit presny cas, ale o to snad nejde, zejmena pri mestskem kombajnovani si to stejne nikdo nepamatuje… Kazdopadne razeni nalezu je naprosto v poradku, alespon pokud pouzivate GSAK, ostatni soft nemohu hodnotit…

A kdo si ma pamatovat vubec tu kesku, vid? Vsichni jsou pak desne radi za logy: "15/35 dnesniho kombajnu. TFTC". Zjevne muzeme byt radi, ze si kombajniste pamatuji alespon to poradi… :stuck_out_tongue:

Ale vazne, to je opravdu v dnesni dobe problem, kdy ma fotak i kdejaky levny mobil, si ten logbook po zalogovani vyfotit? Je to hnedka hotove, vis pak presne kdy jsi logoval i co jsi tam logoval.

Zbytečnost :wink: stačí k tomu jeden notes s pevnýma deskama za 20 Kč a propiska. A tak si člověk hned pamatuje kdy se zapsal do logbooku.

Zbytečnost :wink: Stačí nějaký papírek od parkování nebo ze supermárče. Znám dokonce jednu z Děčína a ta si to píše na ruku :wink: Ale vážně, já si ty časy fakt zapisuji na ty papírky, protože jednak bych si nevzpomněl kde jsem byl a druhak, kdy jsem tam byl. A to se týká třeba jen dvou nálezů, paměť je děravá, no … Časy pak přepíši do GG a je to.

Vy chodíte na keše bez GPS?
Jinak je přece ten čas uložený v tacklogu. Tak co si zapisovat?

A Oregon ukládá nálezy už i s časy, takže netřeba psát :smiley:

Hehe… to ne, na krabice i zážitky paměť mám, na časy fakt ne.

Todle mám. I na jiný poznámky, dobrá věc.

Ahojky.
Já zapisuju časy do do Gps při zápisu logu a mám to v celku.(Oregon 300)

My si vždy po odlovu na listing píšeme čas, pořadí a pokud se jedná o vícedenní akci, tak také datum. Navíc tam píšeme trade a trackovací čísla uložených GC a TB pro případ, kdy by je někdo grabnul dřív než je zalogujeme.