Zdravím,
jak nastavit pořadí map, aby se přes MapSource zkompilovali do navigace? Mám je v pořadí, Atlas, Topo. když zapnu obě, nevidím třeba lesy z Topo. Takže bych potřeboval je mít v pořadí Topo, Atlas.
Díky
Zdravím,
jak nastavit pořadí map, aby se přes MapSource zkompilovali do navigace? Mám je v pořadí, Atlas, Topo. když zapnu obě, nevidím třeba lesy z Topo. Takže bych potřeboval je mít v pořadí Topo, Atlas.
Díky
Já mám udělaná MapSource .IMG soubor každé mapy extra na disku, takže když měním třeba TYP, tak udělám novou generaci IMG souboru té které mapy.
Potom mám "baťák", který mi tyto soubory složí do kompilace gmapsupp.img, kterou nahraji na kartu. Přehazováním pořadí vstupních souborů v tom baťáku si nastavíš výsledek jaký chceš.
Ale proč zapínat Atlas a Topo najednou to fakt nevím. Atlas mám v profilu AUTO a Topo mám v profilech GEO a CYKLO.
Zajimava informace, to jsem netusil, ze vysledny img lze slozit prostym spojenim dilcich img. Nebo dela ten batak jeste neco jineho?
Ke složení nebo naopak rozsekání img souboru dobře poslouží nástroj GmapTool. Co se týká vykreslování jedné mapy nad druhou, to se zase dá ovlivnit nástrojem MapSetToolKit. Když se zadá Edit příslušné mapy, je tam políčko Draw Priority…
HuntBehind: Co platí u Draw Priority? Čím větší číslo, tím větší priorita nebo naopak?
Ne, nedělá. Pro gmaptool (používám verzi pro příkazový řádek - GMT.EXE) se zadá seznam dílčích IMG jednotlivých map a on to složí do jediného IMG, který pojmenuješ jako GMAPSUPP.IMG a ten nakopíruju ve čtečce na kartu (Oregon je pomalej přes USB). Kartu do Oregona a je to.
XiXi_team napsal/a:
HuntBehind: Co platí u Draw Priority? Čím větší číslo, tím větší priorita nebo naopak?
Nevím, nezkoušel jsem, neměl jsem zatím důvod, jen vím že to tam je…
Jestli budeš experimentovat, tak napiš, jak to teda funguje…dík