Rád bych jako naší šestistoušedesátoušestou keš našel nějakou tematickou ![]()
Víte o nějaké takové v okolí Prahy?
Spoustu jich je na Jindřichohradecku. Ale ty máme jednak už skoro všechny ulovené a druhak je to trochu z ruky.
Před týdnem jsme si hloupě vyplácali Měcholupského upíra ![]()
Díky za každý tip.
Horror cache?
Pokud se nebojíte o holý život, mohu doporučit svou ![]()
Udelam reklamu kamaradum, [cache]GC18DHV[/cache] na Dobrisi - pekna tradicka v zameckem parku, s atributem available in winter a pohadkou o sevci a certovi.
Když se to vezme globálně :D, tak je také u Prahy.
[cache]GC1JGA1[/cache]
S ohledem na číslo a předpověď počasí: [cache]GCZ2DP[/cache].
Aha, tu uz mate najitou, tak kousek dal na opacnou stranu [cache]GC1167N[/cache], [cache]GC10512[/cache] (ta se mi moc libila), [cache]GCMB8X[/cache], [cache]GC11TKC[/cache], nebo u Zbiroha [cache]GC1925N[/cache].
cert te vem [cache]GCXK5B[/cache] - moc prima multina
(i kdyz nejspravnejsi na 666 je inferno [cache]GC10JHH[/cache]
;))
Moc hezké vlákno, ale nováčkovi asi moc neřekne. Co myslíte ![]()
Přesovám do Obecného o keších
Kam jinam napsat žádost o radu, když ne do Poradny? ![]()
Jinak díky za tipy, jdu se na to mrknout.
Nevím jestli jsi to nepřehlédl když vznikala poradna, ale poradna vznikla hlavně kvuli nováčkům, aby se nemnožily blbé dotazy v ostatních fórech a ostatní nebyli naštvaní, že na to před týdnem odpovídaly. Je pravda že nechávám takové témata jako tvoje rozběhnout v poradně a pak přesunu. Až najdu tak týden čas, poradnu pořádně pročistím od toho co mi uteklo :(.
Tak po dnešku mohu doporučit opravdu pekelnou záležitost![]()
dovolím si duplikovat WMH. Tady je vstup do Pekla!!!
Díky pánové, to vypadá opravdu zajímavě!
Pokud není žádoucí aby se v poradně žádalo o radu v jiných než začátečnických otázkách , tak by se měly upravit její pravidla. Před položením dotazu jsem si je přečetl a nic takového jsem tam nenašel.
Zmínil už někdo GC1167N ?
Tahle je taky pekelná [cache]GC1908M[/cache]
Ale nevím, jestli ji stihneš včas lousknout ![]()