Ahoj fšem.
Chtěl bych se s rodinkou zapojit do"hledání pokladů" a nejen kvůli tomu jsem chtěl koupit autonavigaci Mio H610.Ale kamarád,který už chvilku hledá a má v těchto věcech docela přehled,mě od ní odrazuje.Prý je pro geocaching téměř nepoužitelná.Pak znám ale i jiné názory.Docela by mě to mrzelo,protože se mi dost líbí a chtěl bych jí i do auta.
Jinak nehodlám být nějaký superhledač.Spíš mi jde o to občas někam vyvízt rodinu
Takže nepotřebuji bůhví co.
Budu Vám vděčný za jakýkoliv názor,podnět,zkušenost.
Díky moc a mějte se fajn B)
Mio nepoznam. Ale uz pol roka vcelku uspesne lovim s TomTomom a imho bude to podobne…
Da sa to v pohode, ale ma to svoje specifika.
Po prve - navigacia pre auto ta bude vzdy hadzat na cesty aj ked pojdes 10 metrov povedla. Takze chce to prepnut na zobrazenie satelitov a tam zobrazuje presnu nameranu poziciu (ci sa tak ale chova i Mio, to neviem
)
Po druhe - a to je horsi problem - navigacia do auta naviguje staticky, ergo vsetko co je pod 3km/h nepovazuje za pohyb a tvari sa ze stoji na mieste. Cize za dohladavanie poslednych 10 metrov je to na 2 veci. Chce to vzdy vypnut, zapnut, pozriet sa kde som, vypnut, zapnut az to umoru… alebo najdenia kasky. Spravidla mam lepsiu skusenost hladat posledne metre rozumom nez navigaciou…
M.
Doporučuji se podívat na www.navigovat.cz. Je to server o navigacích do auta i na turistiku. Obecně autonavigace nejsou vhodné pro turistiku a geocaching. Možná bych doporučil zkusit hledat například pouze podle snímku letecké či turistické mapy. Nejsem sám kdo takhle hledá. A pokud tě geocaching chytne, můžeš si pak pořídit vhodný přístroj.
Neboj, to přijde ![]()
Doporučuju nějaký Bluetooth modul, protože ten můžeš s pořádným mobilem použít na cokoliv, nebo nějaký outdoor přístroj od GARMINa. Ten nemá hlasovou navigaci, ale v autě je velice dobře použitelný…
Otázka na závěr: sleduješ AZ kvíz? ![]()
Hlasovou navigaci k outdoorovému přístroji v autě obvykle simuluje spolujezdec. ![]()
Nejprve si dukladne rozmysli, co od navigace ocekavas. Pokud pro Tebe bude prioritou kvalitni navigace v automobilu s bonusem relativne komfortniho pouziti pro pro pesi turistiku a geocaching (ano, oboji je s H610 bezproblemove) a s jistym omezenim i jako PDA, pak H610 neni spatna volba i kdyz budes muset pocitat s jednoduchou SW upravou. Ta je uz ale propracovana a mnohokrat vyzkousena. Pokud pro Tebe bude prioritou treba geocaching a "outdoorove" pouziti, pak vol outdoorovou navigaci - treba Garmin 60csx, asi nema konkurenci pro pouziti v prirode, ale cena je nekde jinde a pro pouziti v aute se s "nativni" autonavigaci opravdu neda srovnavat a levne neni ani ziskani map mimo CR. Pokud pro Tebe GPS neni prioritou, pak zvol nahrazku - mobil a GPS BT modul (zaryti telefoniste me budou kamenovat, ale nic s tim neudelaji). Ovsem pokud budes muset koupit mobil i GPS modul, tak o moc levnejsi nez H610 nebude a to jeste bude bez map. U H610 ocenis mnozstvi automap v cene pristroje. Dalsi velky plus je moznost instalace velice kvalitnich aplikaci jako je OziExplorer, GPStuner pro geocaching a spousty dalsiho SW pro PDA. Pro OziExplorer snadno (a dokonce i legalne gratis) sezenes spoustu turistickych nebo chces-li topografickych map prakticky celeho sveta. Na druhou stranu ale musis pocitat s tim, ze takovato navigace je prece jen mene odolna a musis s ni podle toho zachazet, coz muze byt nekdy v terenu mirne obtizne. Ja sam jsem skoncil u MIO C710, coz je komfortnejsi bratricek H610 a to prestoze mam pracovne pristup k mnoha ruznym i profesionalnim zarizenim (pravda, takovy Ashtech ProMark si nedovedu pri geocachingu predstavit
).
Mé zkušenosti jsou malé, bohužel musím říct, že všechny jsou špatné, protože jsem na elektriku.![]()
Za prve - precetl sis navod ke sve navigaci? Prichytavani ke komunikacim lze totiz vypnout.
za druhe - statickou navigaci lze u navigaci typu H610 lze snadno vypnout a neni potreba ji zpet zapinat, atonavigace funguje dobre i s vypnutou SN.
pořiď si PDA, pokud nejsi kopyto na počítače, tak zjistíš, že je to to samé, akorát se na to tlape brkem a ne klávesnicí a myší, i když i to u některých modelů jde. Nemusí to být žádné dělo, ale pokud do toho nasypeš včetně bluetooth GPS modulu 10000 tisíc, tak to bude fajn stroj. software si vybereš podle vkusu, nejdřív si ho nejspíš jako všichni nějak seženeš, časem možná i koupíš (až si to osaháš a zjistíš, co vlastně chceš a co tě baví). Map jsou mraky, některé free, některé méně. Když tě to nechytí, můžeš na tom hrát na wc bublinky, nebo si tím nechat organizovat čas, nebo klidně cokoliv jiného.
Akorát to není odolné jako outdoorové navigace (takže neházet a v dešti nosit v takovém tom zatahovacím pytlíku) a je to stejně stabilní jako stolní widle..
Ti, co někdy šli za pikslou podle ortofotomapy by asi za garmina neměnili.. Ale no flame, říkám jen svůj názor.
doporucuji k samotnému lovení utilitku richesseGPS. RichesseGPS - je freee a když náhodou vyrazím s PDAčkem, tak to funguje skoro podobně jak můj Garminek.
Dluzno podotknout, ze na uvazovanem H610 temer jiste nebude fungovat…
Za 3/4 roka sa mi to v TomTomovi nepodarilo vypnut ani jedno.
A v navode to urcite nebude, pretoze to nie je ani nikde v menu.
Len pripominam, ze mam krabicku TomTom One, nie TomTom pre PDA…
M.
[quote]
M@gic napsal/a:
Je mozne, ze v TomTom One moznost vypnout prichytavani ke komunikacim neni. Ovsem vsechny navigace MIO tuto zakladni funkci znaji. S vypnutim staticke navigace to je trosku jinak (a z meho prispevku to asi nebylo jasne) - tu je nutne vypinat aplikaci, ktera se do pristroje nakopiruje a spusti, coz opet u navigaci TomTom muze byt tezko resitelny problem (u vetsiny pristroju MIO opet snadna zalezitost).
Přidám taky názor.
Pokud hledáš navigaci, kterou užiješ jako dobrého rádce na cestách v autě, tak zapomeň na Mio H610. Jednak neobsahuje všechny mapy (mám za to, že tam chybí asi 5 států - což je detail), ale hlavně to není navigace podle které bych chtěl řídit. Sice je hezká, že je malá, ale tím to hasne. Vše za ní řekne prodejnost, která je nulová. Vím to. Prodáváme je a znám se s člověkem který je sem dováží.
Pokud opravdu hledáš navigaci do auta s tím, že si občas "odskočíš" za tou umělohmotnou krabičkou, tak popřemýšlej nad MIO C520 (resp. C720). Rozdíl je v tom, že to je již klasická automobilová navigace plnohodnotná a navíc tam máš možnost dát turistické mapy TOUR NAVIGATOR. Poté se ta navigace chová jako turistická navigace, akorát že není outdoorová. Příští týden toto budu testovat v terénu, tak ti pak můžu dát vědět jak to dopadlo.
Další možností je PDA, mobil s BT či turistická navigace GARMIN. Ale to jsme už někde jinde. Ptal jsi se na názor o automobilových navigací a já říkám, na H610 kašli. Podívej se na C520, kde je již oficiálně možnost dát turistické mapy TOUR NAVIGATOR. ![]()
Tak teď fakt nevím. Na jednu stranu jste všichni strašně hodní, že se mi snažíte poradit a na druhou mám teď v hlavě ještě větší zmatek než předtím.
Fakt nevím. ![]()
Tak to tady chodí. ![]()
Víc hlav, víc "rozumu".
Vyber si někoho, koho máš blízko bydliště a kdo má alespoň dvě navigace, domluv se s ním a jdi si to vyzkoušet.
Pak si udělej názor sám.
Doporučuji Garmin Legend/Vista Hcx. Na hledání keší to nemá konkurenci a naviguje velmi dobře i na silnici. Akorát nemá hlasový výstup.
Tak jsem si dnes hrál s navigací co dostane strýc k vánocum. Je to Garmin nüvi 760 a v autě paráda, ale dá se zvolit dopravní prostředek auto / kolo / chodec, takže by to asi nemělo mít problém se statickou navigací a navíc je v ceně i licence na Topo mapy - ty tam zatím nejsou nahrány. Zkusil jsem si s tím najít jednu vlastní kešku, jenže mě to hnalo nesmyslnou trasou, počítám že po dohrání se to změní a po Vánocích poreferuji. Bylo to moje první setkání s autonavigací a i když jsem ještě neměl doladěno nastavení, tak to byla psina. Apps, při příchodu na místo uložení cache ukazovala 0 metrů, čili přesnost asi velmi slušná.
Mám Nuvi350 a plná spokojenost. řada 600 už je na keše moc velká. V autě maximální spokojenost a venku taky.
Fakt to ale chce vzít do ruky a testnout - podle recenzí nebo názorů tady se rozhoduje špatně. Každej až na výjimky bude stejně chválit svojí variantu :)![]()