Zdravím,
můžete mi někdo poradit GPS, která by byla vhodná pro geocaching i jako autonavigace a pokud možno co v nejlevnější cenové relaci? Nebo i autonavigaci vhodnou pro geocaching. Zatím nemám žádnou nagaci a i když mám odloveno přes 60 kešek, tak by to nějakou navigaci už chtělo.
Díky
Pokud chces takoveho hybrida, tak nebude asi nic dobre. To mas jako s univerzalnima pneumatikama = v lete stojej za prd a v zime taky. Navic chces jeste za nejmene penez - to je jaka hranice?
Takze bud si kup dobrou navigaci do auta nebo si kup poradnou navigaci na geocaching. Tot ma rada.
Zkus prohledat forum, je tady několik diskuzí, které to řešily docela podrobně. Já jsem měl podobnou myšlenku, nakonec jsem pořídil Oregona 300 za 6 tisíc přes inzerát a jsem moc spokojený. Mám ho asi 2 měsíce, slouží hlavně na kešky, tam je super, a pro občasnou autonavigaci poslouží tak docela dobře http://navigovat.mobilmania.cz/Testynavigaci/AR.asp?ARI=114063. Není tam hlasová navigace, to je asi to, co vadí nejvíc. Celkově je největší slabina tmavší diplay, ale to řeší podsvícení a náhradní baterky.
Tak jsem řešil podobný problém.
Nakonec mám mp3 přehrávač, rádio, navigaci s aktuálními mapami včetně hlasu, navigaci pro geocaching (doinstaluješ aplikaci dle libosti), wifi, bluetooth, email, skype, icq, 3G, a jmenuje se to celé nokia E72. Levnější alternativou je starší E71.
Myslím že již nemusím nic dodávat, možná to že to podporuje paměťové karty až do 16 GB B) .
L.
Používám PDA hp rx5940, na autonavigaci je tam TomTom, na GC RichesseGPS.