Poraďte prosím s keší The Sun Spa

Já ji tam už dvakrát hledal a zatím prostě nenašel :frowning: Poraďte mi plís, než tam půjdu potřetí…Alespoň nějakou indicii. Díky

Je tam :slight_smile: Takhle veřejně by asi nebylo dobré dávat nápovědu, kde je keš uložena. Zeptej se raději soukromě kačera, kterého znáš a který ji už našel. Anebo raději zkus zatím nějaké jiné, potom to přijde samo. Je opravdu na „geojednoznačném“ místě :slight_smile:

Ok, tak ja se zkusim poptat soukromě jiných nálezců…Já ji prostě musím najít B)

Hmm tam už mam taky dvojí DNF… poprvý to bylo potmě, když jsem si nesrovnal souřadnice s hintem a tim co jsem (ne)viděl v bezprostředním okolí.

Podruhý ve dne s mírným nakopnutím, ale přímo u (pravděpodobné) skrýše stál mudla a ani po půl hodině neodešel… takže jsem se vlastně k pokusu ani nedostal - takže bacha, volte vhodně čas návštěvy!! (fakt ale nevim kdy je to vhodné, aby zároveň bylo světlo, když v sobotu po poledni to prostě nešlo)

Tak tam jsem snad nemel problem, misto je opravdu obvykle a typicke, zadna zaludnost…tim snad moc neprozrazuju a odlov jsem provedl ve vsedni den v odpolednich hodinach (nekdy z jara…)

Tak ja to tedy zkusim jeste potreti a snad naposledy :wink: Jinak bych si musel snad zapsat DNF… :frowning:

no a? tak mas dnf, co je na tom tak desiveho? :).

My tam byli 13.ledna a nebyl problém. Po nás koukám ještě další 4 kačeři - poslední 20.1. takže tam asi keš je.