porouchaný filtr

zdravím,
před časem jsem si udělal filtr který vybere pouze final waypointy vypočtených mysterek. Do včerejška v pohodě fungoval, nicméně dneska už mi vyfiltruje pouze dvě finálky které jsem přidal včera. Zdá se že je problém v rozpoznání importovaného a ručně vloženého waypointu (všechny starší se tváří jako importované). Nevím jak z toho ven, importované finálky tam nechci (podmínkové mysterky, v rakousku třeba často zadané final waypointy u tradiček atd.)
Nastavení filtru viz obrázky, v čem by mohla být chyba?

ještě mě napadá že jsem někdy předtím dělal "vacuum and reindex database", je možné že se při tom příznak původu waypointu ztratí?

Ja myslim, ze je to spis zmenou filtrovani typu kesi. Evidentne jsi filtr neupravoval (mas sediva zaskrtavatka u typu kesi). Takze nastav u vsech typu ano nebo ne a filtr uloz. Pak to bude fungovat.

to mě nenapadlo, nicméně tím to není, ty dvě které to vyfiltruje jsou stejné mysterky jako ostatní, takže typ keše vliv nemá.

vyzkousej, treba ano :wink:

samozřejmě jsem vyzkoušel, opravdu ne :slight_smile:

nicméně zkusil jsem ještě jednu věc, u jedné mysterky kterou filtr předtím nevybral jsem final waypoint editoval (jen beze změn znovu uložil) a rázem se ve filtru ukazuje. Takže problém bude asi opravdu v tom že se někam vypařily příznaky že waypoint byl zadán ručně. Chyba tedy není ve filtru, ale v datech. Bohužel nevím jak k tomu došlo ani jak to jednoduše napravit.