Poškozená databáze - jak na ni?

USB fleška mi odešla do věčných lovišť, ještě jsem z ní stihl překopírovat data, ale bohužel se to neobešlo bez následků…
Při exportu do POI mi export skončí na nějakých 60% a nahlásí chybu databáze. Zkoušel jsem ty různé fígle s údržbou Db co jsou v menu GG, ale nepomáhá to.
Nějaká rada jak to opravit?

Komplet přeinstalování a stažení MyFinds, celého CZ a SK které mám v DB bych řešil až jako poslední variantu.

Dík

Tak pokud je chyba pouze v DB, tak je kontraproduktivni preinstalovavat. Osobne bych se pokusil z DB vytahnout opravdu nezbytna data a potom ten DB soubor smazat.

Dale bych ti doporucil zalohovat, velmi dobre se k tomu da vyuzit DropBox, ktery je zdarma a ktery automaticky vse zalohuje. Je to komplet gratis, mas k dispozici 2 GB. Pokud provedes registraci pres tento link, dostanes navic dalsich 250 MB (a ja taky).

http://db.tt/aev6WzF

ad DropBox, jak moc pravdivé ty údaje "jméno" musí být? :wink:

fremen.cz: nemusi :wink:

Pokud doslo k nejake havarii v okamziku, kdy se s databazi pracovalo, tak je potreba s databazovym souborem zachranit i soubor s journalem.

Pokud journal existuje a ty jej smazes, nebo prenesel jinam jen databazovy soubor bez journalu, tak mas temer jistotu, ze databazovy soubor bude poskozeny.

Pokud journal eexistuje, a databazovy soubor je poskozeny, pak doslo ke zblbnuti obsahu databazoveho souboru, a s tim se spatne neco udela. Muzes zkusit udelat Vacuum a modlit se, ze poskozena data jsou prave nejake indexy ci jina nahraditelna data. Jinak nezbyva nez zachranit co se da, a tuto databazi zahodit.

Ostatne, proto se hodi mit zalohy, aby se mel clovek k cemu vratit.

Tak asi už jsem přišel na to co je poškozené… jedna kešule v MS kraji… když ji chci trvale odstranit z DB tak mi hodí chybu.

Vyexportuju si všechno ostatní, DB smažu a naexportuju do nové.

Zatím díky všem za rychlé info

Nezapomen k exportu pouzit Geoget GPX v2 export! Jinak muzes prijit o ruzne poznamky a dalsi VELMI DULEZITA data.