Ahoj všichni,
zajímal by mě váš názor na logování teamů…
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
Nemyslím to, že se v logbooku zapíše nějaký team a ten pak také loguje na GC.com, to je jasné…
Teď se mi ale stalo, že mi u dvou disablovaných keší zapsali log k datu 15.5. 2011 s textem:
"Loguji nález za XYZ do týmového profilu. Doufám, že s tím nebude mít vlastník problém. Díky.:)"
Když jsem se pak podíval do zmiňovaného týmového profilu, tak v něm není vůbec nic. Žádní členové, žádné info, jen zalogované keše na základě jiných profilů.
Kdybych našel nějaké kloudné informace v týmovám profilu, ani by mě nenapadlo se nad tím zamýšlet, ale takhle mi to vrtá hlavou.
Tak co vy na to?
Ponechávat takové logy, nebo zamítat?
A co zkusit nejprve kouknout do logbooku?
To je jednoduchy. Je-li prislusny nick radne fyzicky zalogovan s odpovidajicim datem v logbooku, pak je to v poradku at uz se jedna o jednotlivce nebo team. Pokud k danemu datu fyzicky log v notesu neexistuje, tak smazat. Najdi si tady stary vlakno treba podle klicovyho slova Hexenschuss.
Coz ovsem predpoklada prohlidku notesu.
Vzhledem k tomu, ze mi stejná zpráva (citovaná Nerdem) přišla za poslední dva dny asi 4 krát a v logbooku celý tým nikdy není (bo logicky ani neexistoval) tak to nemá ani smysl. Bod jim vsak nechávam, at si to hrajou jak chcou, když už keš našli. Pokud je baví logovat víckrát a porovnávat ehm bodíky ![]()
Ještě to upřesním:
1.- V papírovém logboku i na GC.com je zalogovaný kačer - např. LOJZATOR.
2.- Po půl roce se na GC.com objeví další zápis - např. FRUFRU-TEAM, který v logu uvádí, že loguje za Lojzatora do teamového profilu.
3.- Když se podíváme do tohoto profilu- FRUFRU-TEAM, nenajdeme zde o Lojzatorovi ani zmínku, protože profil je naprosto prázdný.
Nick ktery je v logbooku musi byt i v logu na netu. … Jestli ten team nebo ta prezdivka nema v logbooku podpis, klidne ho smaz.
No co si budeme povídat, je to "GC Red Team" a koukám ze za dva dny jim nastoupal počet keší aspon o 200 keší
rychlíci… Proste komu vadí at maze, kdo podporuje týmového ducha a je mu to jedno, at to neresí… Víc k tomu asi není co ríct…
I pro mazání logu přezdívky, která není zapsaná v návštěvní knize, platí "dvakrát měř, jednou řež".
Co třeba kačer, který si v průběhu své lovecké kariéry změnil nick?![]()
Na většině našich keší má kvůli tomu člověk, jehož nick není v logboocích, dokonce FTF. Přesto o jeho nároku na log není pochyb.
K Nerdově kauze:
Na Tvém místě bych týmu napsal a poprosil je, ať do profilu uvedou, co jsou zač.
A pak bych se řídil Puczmelounovým
Osobně bych to v případě, že tým "odkryje karty" a začne fungovat jako regulérní tým, nechal plavat.
jj, včera už se stalo. Napsal jsem tomu kačerovi, co se na něj odkazují, jestli je členem nějakého týmu.
No a uvidí se.![]()
Taky mi přišel tenhle log na dvou keších. Osobně to neřeším, pokud někdo z týmu keš opravdu nalezl. Stalo se mi to už několikrát, třeba když se pár rozešel a jeden z nich si nechal původní nick a druhý si založil jiný. Nevím komu z Vás by se chtělo obcházet stovky již nalezených keší a znovu se zapisovat do logbooku. Zdvořilá žádost však je samozřejmostí (to bylo ve všech případech splněno)
Taky mi tohle dorazilo. Ale neřeším. Jestli to někoho baví, tak ať si to užije. Sice stré logbooky mám archivované, ale je mi naprosto jasné, že ten nick tam není, tudíž je log neplatný, ani do nich nemusím koukat…