Potápěčský event

V první polovině června 2011 chceme na některém lomu v Čechách uspořádat Potápěčský event (5/5 - hádejte, kde bude logbook B)). Sami jsme zvědaví, kolik nás vůbec je a kdo by šel do toho.
organizátoři Honha6673 a willyteam…a možná přijde i čuník…

Jestli to má být pro potápěče 5/5, tak asi na hoooooodně vysoké skále :slight_smile:

Kdyby to nebylo moc hluboko tak bych mohl přijet se šnorchlem :slight_smile:

Ráááád bych… pubertu jsem strávil na dně skokaňáku (ragby)… ale už je to --cet let a nemám cajk (bomby). Kdyby mi to někdo na těch 5 minut půjčil :slight_smile:

Předpokládaná krabička bude na výcvikovém platu ve 12ti metrech.

Není to špatný nápad, směle do toho. :slight_smile:

Koupím 15 metrů zahradnické hadice, kus železa kolem pasu a dojedu :slight_smile:

To je dost, to bys mě musel nechat cucnout vzduchu B)

Jezisek mi donesl par lekci potapeni, na coz se uz strasne tesim, tak uvidime, jestli me to chytne.
BTW: bude u eventu moznost pujcit vybaveni nebo musi mit kazdy svoje ?

Hezky… Navrhuju lom s vrtulnikem. Doufam ze budete pujcovat "cajky" a provadet rychle proskoleni, abych se na ten vrtulnik taky mohl podivat… :stuck_out_tongue:

Pokuď by byla šance, si na místě půjčit nádobíčko, absolvovat školení a pak klidně pod dozorem se potopit a zalogovat, velice rád přijedu.

Ja taky !

To by se mi líbilo! Rád přijedu, pokud to časové okolnosti umožní. Nádobíčko jsem ochoten zapůjčit, rozhodně se ale necítím na to, abych někoho "rychle proškoloval" nebo nedejbože doprovázel na prvním ponoru. Na to mám příliš velký respekt k životu bližních svých (i svému).

Zdravím.

Pokud by byla možnost zapůjčit cajky a úplným potápěčským zelenáčům poskytnout školení a ponor v doprovodu pak se taky hlásím ;):wink:

Pokud by lom nebyl moc daleko, rádi přijedeme ve dvou. Pod led nechodím a proto už se nemůžu dočkat volné hladiny.
PS: na výcvik je třeba delší přípravy, než hodinu před ponorem. Nevzal bych si ty lidi na triko. Ale mohla by být pro ostatní nějaká doprovodná freedivingová akce..
Těším se

Stačí sehnat potápěčskou školu ve vašem okolí, výcvik a základní vybavení se vleze do 10ti tisíc.
S někým, kdo nemá výcvik, bych pod vodu nešla.

Pokud zrovna nebudu brazdit cyklostezky smerem k Baltu (a pokud se po zime vlezu do gumy), tak bych zanoril :slight_smile:

Spiojit to s nějakou školu potápění by nebyl až takový špatný nápad, už jenom kvůli půjčení potápěčských věcí a i školení. :slight_smile:

Rád přijedu. Pokud tam bude willyteam, tak bude i něco dobrého k snědku že?
S půjčovaním "cajků" a rychokursem v lomu bych byl, ale opartnější.

bwt: Máte někdo představu, kolik je vlastně v ČR divekačerů? Přibližně.

Jestli bude cas tak jsem pro. Doufam ze do te doby jeste stacim smocit gumu. Uz jsem dlouho nebyl. Kazdopadne se tesim, jestli se to uskutecni a bude cas. B)