Potenciálně nebezpečné předměty v kešce

Nedávno se mi stala taková věc :slight_smile:
Odlovil jsem jednu velice pěknou mysterku ve Zlíně [cache]GC19EZR[/cache] (díky moc MarcanC) a protože jsem ji chtěl náležitě ocenit a navíc si vzít CWG, které v kešce bylo, umístil jsem zde malý zavírací nožík. Až doma jsem se dozvěděl, že to je defacto proti pravidlům, moje chyba. Nicméně dle mého názoru je keška na místě, které téměř vylučuje náhodný nález malými dětmi.
Proto se ptám, je zavrženíhodné zanechat v NĚKTERÝCH keškách (např. terén **** a více) zanechat něco pro taťky jako třeba nožík, či pěkný kovový zapalovač?

No, vzhledem k tomu, že někdy je potřeba i rozum a ne každej je debil, tak bych tam ten malý nožík dal. Pokud to není kudla o velikosti čeple čtvrt metur, tak asi dobré. :slight_smile:

Ty jo, ty asi dnes nemáš co dělat že? Nic proti nožíkům, sám jsem si jeden z Dharmy odnesl a kdybych ho neztratil používám ho dodnes. Také jsem jeden prima nožík z HongKongu do keše vložil. Nicméně obyčejné sirky, rozpatlané bonbóny a šprcky vyhazuju bez náhrady. Ikdyž v tom posledním případě by se někomu mohla hodit :wink:
Nad čím mi ale zústal rozum stát je náboj ráže 20 mm v jedné z keší v Chorvatsku!

To weselka: Byl jsem s kámošema včera U Máců na 3ks a jsem dnes v práci "trošku pasivní":smiley: Šrotovalo mi v hlavě pár témat, tak proč se nepodělit a neukrátit trochu den :slight_smile:

lalos: Buď v klidu, je to úplně v pořádku. Ten seznam se má brát spíš jako doporučení, než jako Písmo Svaté. Nejdůležitější je použít soudnost a zdravý rozum (což jsi zřejmě udělal).

Zrovna u plynových zapalovačů bych byl u keší opatrnější, při řádném zahřátí dokáže vybuchnout. Ale reklamní mininožíky asi velké riziko nepředstavují.

Já ne, ale vždy mám sebou špendlíček. :wink:
To víte, roky přibývají a někdo mi na penzi vydělávat musí.:stuck_out_tongue:

Lalos: Taky se kloním k názoru, že je potřeba brát to s rozumem. Pokud to nebyla pořádná kudla a navíc prakticky nehrozí náhodný nález malými dětmi, nevidím velký problém. :slight_smile:

Zrovna o víkendu jsem vzal z jedné kešky funkční zapalovač a poprvé jsem porušil zásadu, že měnit se má jenom něco za něco. Holt jsem zrovna u sebe nic na výměnu neměl a tohle bylo místo, kde by to děti klidně najít mohly. A zapalovač je zrovna věc, která by v létě opravdu mohla být nebezpečná. Teď sice asi výbuch nehrozí, ale jistota je prostě jistota… B)

Ano, je potřeba to brát s rozumem.
Před pár týdny jsem na zahradě pálil větve, a nechal jsem zapalovač u ohně. A i když bouchnul asi půl metru ode mě, málem jsem si toho ani nevšiml - i když to bylo v bezprostřední blízkosti ohně, nic se nekonalo, jenom prásknutí, jako když se zlomí haluz. Připouštím, že může bouchnout zapalovač za oknem auta zaparkovaném na plném slunci. Nevím, kolik je keší uložených na plném slunci, já jsem zatím našel jen ty ve stínu (a vlhku, zpravidla). A nevím, proč během léta nevybuchují novinové stánky jeden za druhým - praží do nich slunce, a zapalovačů tam mají i několik krabic.
Myslím, že z věci, kterou milióny lidí nosí běžně po kapsách, není zapotřebí dělat bůhvíjak nebezpečnou výbušninu (a to bývá v průměrné kapse větší teplo, než v průměrné keši).

Tennessee Williams - Keška na rozpálené plechové střeše
:D:D:D:D:D

[cache]GC1BDRY[/cache]

:D:D:D:D:D

Ty jo a já myslel jak nejsem originální :smiley: Do této kešky teda zapalovač nebo reklamní vzorek deodorantu určitě nee.Jak jsem ale viděl ty fotky, náhodné nalezení malými dětmi taky nehrozí (ani já ještě nejsem takový magor abych tam lezl)B)

Nožík mě osobně navadí,taky už jsem si jeden z kešky vzala :-),respektive vyměnila,ale už si nepamatuji za co.Zapalovač v zimě mě taky nevadí,ale v létě,třicet stupňů ve stínu,jsem našla takovej ten obyč plynovej,tak ten jsem si dovolila vyhodit.Mě spíš vadí vzorky voňavek,mě to tiž voní málo která a pak od ní smrdí vše,i když je v tý ampulce,tak to smrdí ven a různé krémy a šampony,stačí jeden malej odznáček a dírka je na světě,hnus fialovej.A šprcky mi nevadí a nevadí mi ani když jdu se synem,má na ně koukat v keši,nebo na každý pokladě v krámu,no to už je snad jedno.A taky vím že někdo připravuje keš jen a jen na šprcky:D

Co do keše nepatří je v pravidlech (kdopak je četl?) no a pak je potřeba brát na to selský rozum. Nemůže se o tu věc někdo zranit? Nepoškodí v případě poškození obalu tato věc obsah kešky? Nepřiláká to sem nějaké zvíře?

Jednou musela moje keš projít GO po tom, co tam nějaký dobrák vložil barevné křídy. Nedokážete si představit, co takové po pár vyzvednutí, rozdrcené křídy udělají s obsahem krabičky… A jako nevhodné také považuji různé svíčky. Po pár dnech již nejsou leské, po pár týdnech v létě už nemají svůj tvar a vše okolo je mastné..

To je fakt hruza… Pro zacatek se zamer na rozdil mezi me/mne, pak hned na to, ze po carce (tecce a dalsi interpunkci) se dela mezera… Diky :expressionless:

mě to ale vůbec nevady
EDIT:neměl bi sy jýt spýš na vlákno forum kde je každej strašně chytrej?

Jo, delat si z toho srandu a davat spatny priklad svym detem… Na to vas uzije…

Tam chodim taky, neboj :wink:

Oje, tady to někdo krapet přehání :@. Jako češtinu taky beru, chyby si občas všimnu, ale že bych kvůli drobnosti hned rejpala :o občas se uklepnu i já a svět jede dál ;). Neřeknu, když někdo napíše fakt větu plnou obrovských hrubek, ale tohle mi přijde docela normální text ;). A pokud ti to tolik vadí, tak to nečti :p.

JJ,taky ho učím kouřit,pít a mluvit sprostě,někdo tu lepší generaci vychovat musí.Já se nebojim,ale mohl by sis to řešit tam,jeden můj příspěvek by si tam na buzeraci jistě našel.

Tak si to jeste jednou precti, hrubka tam je snad v kazde vete, i kdyz nepocitam ty chybejici mezery :wink:

A pokud Ti tolik vadi moje opravovani, tak to necti :stuck_out_tongue:

(a vsimas si, ze ani nerikam, ze to neumis ani poradne odcitovat :wink: )