_Potřebuji najít řešení (přelogování keší)...

Ahoj,
řeším takovou komplikovanou (alespoň pro mě) věc :-))
Měli jsme společný účet s jedním chlapcem ( :smiley: ) a řekněme, že již společný účet nemáme ( :smiley: ). Potřebovala bych poradit, jakým způsobem je možné dostat keše z našeho společného účtu na můj nový účet (při zachování keší na starém účtu).

Napadlo mě je všechny přelogovat, nicméně hledám nějaké jednodušší řešení.

Předem díky za rady :slight_smile:

Myslím, že nejjednodušší bude, když si kešky (které jste nalezli společně) sama dologuješ po vytvoření vlastního účtu na gc.com. Žádný jiný způsob myslím neexistuje..
Je dobré do logu vepsat třeba poznámku nalezeno s tímatím tehdy a tehdy, aby ti některý pečlivý owner log po kontrole nesmáznul. :wink:

Já jsem si takto logoval kešky taky.když tam dáš datum nálezu tak se krásně zařadíš za starý tým.když napíšeš nalezeno s … tak to bude v pohodě.jen je lepší si nalezené kešky vytisknout.nejde mít na jednom PC zároveň přihlášený 2 účty

Jde
Např. jeden účet otevřít v IE, druhý ve firefoxu.

Měl jsem za to, že existuje nějaké makro do GSAKu, který umí přelogovat z jednouho ID na druhý ID… ale momentálně jsem ho nenašel.

Priznam se, ze jsem dlouho premyslel, jestli udelat export do "field notes" z Geogetu. Doposud jsem pro to nevidel zadne prakticke uplatneni. Ale ted mi doslo, ze presne k teto uloze by to bylo sikovne!

Naimportovat nalezy a vyexportovat je jako "field notes". Prihlasit se na gc.com pod novym uctem a otevrit ty vyexportovane "field notes" a uz to tam sypat…

Tato cesta je preci pouzitelna i pro GSAK, ne?

Napada me jedno reseni, ktere neni ani tolik technicke, jako spiz z oblast socialne psychologicke: Pozadej toho jednoho chlapce, at Ti ucet prenecha a sveho podilu na nem se vzada. To se mi jevi jako velmi efekni a efektivni reseni…B)
Pokud mu po znamosti s Tebou zustaly zbytky soudnosti, pochopi, ze tim oba neco ztratite a neco ziskate. U Tebe na strane zizku pak bude to, co v danem okamziku chces: Jednoduche reseni jak mit ve svem uctu zalogovane vsechny nalezy.
Za sebe muzu s jistotou rict, ze bych takovou dohodu akceptoval. Rozbor ostatnich aspektu takove volby ovsem presahuje rozsahem ramec tohoto fora.:wink:

Je ale otázka, jestli ten účet původně nebyl jeho a on teď prostě pokračuje v lovení sám (a prostě si ho chce nechat).
Pokud by se už o geocaching ale dále nezajímal a vzdal se ho, tak by neměl být problém případně změnit jméno uživatele (jde to žádostí přes jakýsi mail)

jj, na tohle jsem mysle. Vygenerovat si importní soubor…

To Sundialer: Hezkyyyy, jdes na to od lesa. Mas naprostou pravdu v tom, ze by to mohlo fungovat, je to ale typicke reseni situace "Nesu bumerang a potrebuju dve volne ruce, tak ho zahodim…" dojde totiz k jednomu (nevyhnutelne): Pokud dotycny na dohodu pristoupi, vznikne zde nove vlakno, ktere bude zacinat:

Mam takovy problem, meli jsme s jednou divkou spolecny ucet a nyni ho uz jaksi nemame…blablabla atd…jak prelogovat x nálezů tak, abych je mel taky :stuck_out_tongue:

HaLuMauv navrh je myslim praktictejsi…

Jasne, to je vtipna extrapolace s vysokou pravdepodobnosti ze se toak stane. :frowning:
Jenze to jsi utek z moji roviny psychologicky zpatky do technicky. Ja mel na mysli neco jako "krasny ztraty". Pravdepodobnost, ze si jeden z nich uvedomi ze i vzdat se neceho muze byt ziskem je snad taky nenulova.
Jen si predstav jak ten jeden chlapec huste zaimponuje svemu fungl novemu devceti tim, ze bude se zvlhlym vokem tahat petkovy kesky jak kraliky z klobouku… :D:D:D