Potřebuju certifikovat aplikaci

Ahoj, chtěl bych do mojí Nokie 5800 XM SmartComGPS. Chci se zeptat jestli je aplikace zadarmo a jestli musí využívat internet (prostě jestli se jakymkoliv způsobem platí) .:o

PD je zdarma, internet nepotřebuje, ale je pro Windows mobile. Tvůj mobil má Symbian, to asi dohromady nepůjde, ne?

Omlouvám se, myslel jsem aplikaci SmartComGPS - editnu.

Naposledy jsem si stáhl přímo ze stránek té aplikace nejnovější verzi a jediné co to po mně chce, tak jednou za měsíc se to musí připojit k netu a opětovně se to zaregistruje. Samo. To lze i přes wifi. Placená verze toto asi nevyžaduje, nicméně ta "měsíční" funguje úplně stejně. Jinak se to nikam nepřipojuje, musíš mít v mobilu mapy.

Díky, už jsem nainstaloval ten SmartComGPS a dám do něho nejaké free mapy a stačí když se jednou za měsíc připojím na wifinu jo ? A když do ní chci mapu včech keší ČR, co mám udělat ?

SmartComGPS je program,který ti ukáže, pokud máš vložené a zkalibrované mapy, kde se nacházíš na mapě. Samozřejmně záleží jakou máš vloženou mapu, zda turistickou, městskou atd. Do této mapy musíš vložit GPS souřadnice jedné nebo spousty keší a pak se nechat navádět. Tento program neumí stahovat a ukládat kešky sám od sebe.

Díky, takže musím prostě zakládat body a k nim přiřazovat keše nebo stačí stáhnout LOC file z geocaching.com nebo GPX file z GC.com kdybych mel premium ?

Soubor se souřadnicemi kešek nebo čímkoliv jiným, obecně body, tam prostě nakopíruješ do mobilu na kartu do složky data/smartcomgps/waypoints a to ve formátu *.wpt. Tenhle formát nezískáš z webu geocaching.com, musíš si soubor sám vyrobit. To je snadné, ale musíš začít využívat nějaký program, např. GeoGet, který mohu jen doporučit. Pak budeš mít v mapě barevně odlišené puntíky podle typu kešky s názvem a třeba obtížností, no to si už sám nastavíš. Všechny kešky v ČR tam nedostaneš v jednom souboru, těch si případně podle různých filtrů musíš vyrobit víc a pak si je přepínat.
A mapy se nahrají do složky maps. Na internetu jich najdeš spoustu přímo pro tento program, jsou to vždy dva soubory se stejným názvem a koncovkami *.map a *.ogf2. Jinak je tady už spousta vláken, které se této problematice věnují, zkus hledatt.

Díky, skusím ještě pohledat. Moc mi to pomohlo, ještě jednou díky.

Jen mam za to, ze to neumi velkou DB WP, proto se to da udelat tak, ze si nahrajes do ruznych souboru oblasti a pak je prepinas (nahravas ).