potvrzení aktivace na geocaching.com

Pěkné dny všem přeji,
napadá někoho, co dělám špatně při registraci na GC.com?
Jsem jeden z nováčků, chtěl jsem si založit účet na zmíněném serveru. Dostal jsem se přes všechno to nastavovaní, zadal správný mail atd, ale potvrzovací mail s valid code (nebo jak se to nazývá) mi na e-mail nedošel. Zkoušel jsem všechno možné, změnit nick, měnit maily (mám jich víc) - na email, seznam i gmail, nikdy nepřišlo nic. Přitom např. na tomto serveru se zadařilo hned na poprvé :slight_smile:
Na účet GC.com se přihlásit můžu.
Nevíte, čím to může být způsobeno? Nemá GC.com například nějaký dočasný výpadek?
Díky za tipy :slight_smile:
Jirka

Nemáš to ve spamu? Občas se to stává.

řekl bych, že nee. O PC se starám snad dobře. Navíc jsem to zkoušel i na jiném - taky neúspěšně…

řekl bych, že mají nějaký problém s maily.. Odpoledne jsem si chtěl připravit 2xPQ a také mi nic nepřišlo. A to mi za normální situace vše funguje jak má..
Takže asi nezbývá než čekat, až to opět zprovozní..

no tak snad se brzy dočkáme :slight_smile:

Nějak jim to nefungovalo, ale už to podle všeho spravili :slight_smile: Aspoň jsem ale zatím na wiki trochu zaktualizoval postup registrace na gc.com (http://wiki.geocaching.cz/wiki/Registrace_(geocaching.com))

Možná by chtělo doplnit, že systém má problém s diakritikou (resp. s některými písmeny) - proto by uživatelské jméno nemělo obsahovat ani čárky, ani háčky, jinak je tu dost velká šance, že se validace nepodaří, i kdyby ses rozkrájel :slight_smile:

Měl jsem dojem, že na gc.com je to jedno, ale na gc.cz nějaké znaky být nesmí. Neví někdo, jak to je?

Tak o případných problémech na gc.cz zase nevím nic já, ale protože jsem se na gc.com už nějakejch účtů pro lidi, kteří si s tím nevěděli rady, pozakládal, tak vím, že diakritika v názvu účtu dělá problémy…

asi jak ktera - á a í, stejne jako & není na gc.com problem. (ovšem muze byt pak nasledne problem u statistickych a databazovych programu) jak je to s hackama netusim.
na gc.cz neslo dat diakritiku (nevim, jestli to jeste plati) a na plzenskem webu zase pro zmenu neberou & :slight_smile:

Jo, jak jsem psal, některá písmena problémy nedělají, ale např. s č jsem to zaaštara nemohl zvalidovat :slight_smile:

tak vyřešeno - dneska mi došly všechny ty kódy, kterých jsem si nechal v době nefunkčnosti zaslat opravdu hodně, najednou. Byla to nakonec opravdu chyba na gc.com. Dokonce mi včera večer při x-tém pokusu o zaslání mailu server i tu chybu nahlásil… Můj nick byl bez diakritiky, ale i tak díky za rady a aktualizaci wiki :slight_smile: příjemné hledání a časté radostné nalezení keší přeji :slight_smile: