Ahoj, jen by mě zajímalo, když poprosím "retrívra" o spuštění např. v 19:00 bude to přesně nebo mám čekat nějaké spoždění, popřípadě jak velké. Předem díky za rady, zkušenosti…
AdammO
Ahoj, jen by mě zajímalo, když poprosím "retrívra" o spuštění např. v 19:00 bude to přesně nebo mám čekat nějaké spoždění, popřípadě jak velké. Předem díky za rady, zkušenosti…
AdammO
Když hezky poprosíš, tak to bude i přesně.
Ale měj na paměti že pouštění keší v určitou hodinu je nadstandard…
A myslím že se píše Zpoždění ![]()
Ale musíš poprosit dost s předstihem, ne že ráno vyhodíš listing a večer ji chceš mít publikovanou. Jinak myslím, že to pouštějí vcelku přesně.
..a také se píše nadstandard
Ale jinak má kolega pravdu:-)
Dík. Napraveno. Už si to nebudu plést s praporem…
A jsou tomu revírníci nakloněni, nebo nemají rádi takové žádosti? Někde jsem něco podobného zaznamenal. Sám nevím, co to obnáší, jestli tam stačí zatrhnout nějaký čas a tot vše, nebo je třeba vyvinout nějakou "nadstandardní" aktivitu.
Vzhledem k tomu, jak nám GS "ulehčuje" tvorbu listingu, bych se nedivil, kdyby to fungovalo tak, že se jim pošle v daný čas mail "Vypusť keš GCxxxx". ![]()
Reviewer to v domluvený čas ručně odklepne. Po mě chtěl jednou připomenutí SMSkou.
Tys nebyl dnes na Medlově, odověděli by Ti, že kvůli tomu musí vstát, že automat neexistuje. Přesně jak psal Tom…
BR jednou někde psal, že odjíždí pryč, ale že některé publikace jsou nastaveny automaticky. Což se zeptat přímo u kovářů?
neumíš číst? slávek jasně napsal, že kdybys byl dnes (včera) na medlově, tak …
Právě že číst umím a taky si občas něco pamatuju.
6.5.2011 http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=16264&sort=&rowstart=740. Možná jsem to jen nějak jinak pochopil. Občas publikuje během eventu, na kterém sám je, ale možná to dělá z mobilu.
Ale myslím, ře původní otázka je zodpovězena už tady.
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=18&thread_id=12108&pid=155456#post_155456
Dobře, na Medlově padl konkrétní dotaz přímo na "kováře", jak je to s publikačními časy, jestli je automat apod.
Odpověď (tuším od SR a DLR) "ne, vše musím udělat ručně a pokud chceš keš ve 2 v noci, tak musím ve dvě v noci vstát a ručně ji odklepnout."
No ty kráso.
Takže amíci ladili, ladili, až vyhladili?
Narážím na http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=73f77c45-048b-4bc9-9749-d9451861a4cc
Když ještě byl minarjo reviewer, tak někde psal, že občas nastavil publikaci kešky na konkrétní čas a pak se jel podívat na místo jak se tam sbíhají pražští FTFkaři.
Takže jemu to nastavit šlo.
proč argumentuješ něčím, co je GC pravěk? TTR není ve funkci od 02/10.
takže pro tebe a v podstatě i mpika. jestli to dřív šlo, tak je to možné, ale DNES TO NEJDE. co je na tom těžkého k pochopení.
btw: precedens v gc neexistuje, pravidla a funkcionality gc se v průběhu času mění (viz nyní tolik řešené CH)
ano, i já si nechal pustit keš u určenou dobu, ale bylo to vždy na základě žádosti a ochoty revs.
Proč reaguješ tak podrážděně?
Promiň že sem si dovolil napsat, že to někdo uměl pustit bez ručního odkliknutí.
Náhodou jsem na to narazil, jedna z TOP připomínek:
http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/1269457-time-controlled-publish-of-new-caches?ref=title
Jak vidíte podle aktuálního stavu překotných změn, tak co fungovalo - nefunguje a co nefungovalo - nefunguje i nadále, takže časové publikace jsou možné pouze ručně a to jen ve velmi omezeném množství daném ochotou toho každého revírníka. ![]()
Dělet skripty s tím že každých 14 dní je na serveru všechno jinak? B)
Časy nejsou, protože to pouštějí z mobilů atd.
… a než se vypláznu odpoví sám revírník ![]()
pokud vím, tak i Michal… tedy Bohemian Reviewer má ten script, ten pouští z fronty, do které keš zařadí, jednou za půl hodiny. Takhle mi po domluvě pouštěl keš CARODEJNICE v Pardubicích …Musel někam odjet, keš mi zamknul aby se do publikace nedala editovat a nastavil čas spuštění. Keš pak vyběhla podle domluveného času, aniž by u toho RW musel být.
ale nevím, zda ten script po upravách na GC.com pořád funguje.