pouzdro na 60CSx

Ahoj,
chci se zeptat, v cem tahate tenhle pristroj. Chtel bych na nej nejaky obal, ale nechce se mi davat skoro 6 stovek za origos Garmin.
Nebo vystacite s folii na displej?
Diky schmar

Bez obalu, bez fólie. Display už má pár škrábanců od skály, takže fólii bych doporučil. Mimochodem mám jednu volnou, originál ZAGG.

No já nevím, jestli je 600 moc, za pravděpodobně dobře padnoucí obal pro přístroj v ceně 7tis (nebo kolik stojí) ?

Je to moc, kdyz uvazis, kolik stoji takova pouzdra na mobilni telefony (ktere nebyvaji o moc levnejsi).
Cetl jsem, ze napr. Oregon lidi nosi casto v pouzdru na fotak, ktere je levnejsi a praktictejsi nez originalni pouzdro (tyto informace mam ze zdejsi diskuze, takze nevim, nakolik jsou pravdive). Ale u 60tky bude asi problem s nejakym pouzdrem kvuli trcici antene, proto jsem myslel, zda nekdo neporadi nejakou alternativu.

byl by jsi ji ochoten prenechat, popr. zac?

Mám šedesátku…a mám na ní originál pouzdro. Nejdřív se mi to taky zdálo jako moc peněz, cca 500,-, ale když si vezmu, že ji mám po půl roce jako novou, pouzdro padne naprosto přesně a sedí jako ulité…udělala jsem dobře. Ta šedesátka stojí tolik peněz, že tahle investice se vyplatí…:wink:

Mám origoš obal, a když kouknu na to jak vypadá a jak by asi vypadal přístroj, kdyby všechny ty škrábance, šťouchance pády a nárazy schytal on, tak zaplaťpánbůh za ty dary.

Vím o výborném pouzdru cca za 6O korun. Zrovna dnes mám v práci 60ku na ostro, ale vyfotím a pošlu. Padne jako ulité, je z dobrá syntetické tkaniny na suchý zip a dá se na opasek. Skvost.

Kde pracuješ, že tam chodíte "na ostro"?:slight_smile:

Kantor, ne?

Folie včetně poštovného stála 13 USD.

Já nosim 60tku v tom originálnim pouzdře za 600kč. Když člověk dá 18500kč za přístroj, tak 600kč za pořádné pouzdro je pakatel. Bez pouzdra bych GPSku nenosil.

ucitel tance :wink:

60tku s folií na displeji nosim v kapse, je trochu odrbana, ale snad byste ji nechteli mit az do smrti?, vzdyt je to spotrebni elektronika

Tak s tím úplně souhlasím. Na několik mobilů jsem měl pouzdro a kupodivu display vypadal hůř než na telefonech bez pouzdra. Mezi pouzdro a přístroj se dostane hodně prachových částic a některé jsou velmi tvrdé. Přístroj je pak vlastně neustále obrušován. Záleží na každém co mu více vyhovuje.:wink:

Osobně se za stav své 60tky docela stydím.

První rýha na displayi se objevila asi měsíc po nákupu (o bundu, doteď sem přesně nepochopil jak), a to pár dní před plánovaným nákupem obalu :frowning:

po skrábancy od kály sem si řekl že si musim nejake pouzdro zaopatřit
chvili jsem hledal protoze original garmin se mi nelibilo a tak jsem objevit
uzasne vypolstovane a velmi kvalitni deuter pouzdro a jsem spokojen
http://www.hudy.cz/goodsdetail_ls.asp?nGoodsID=97361&nLanguageID=1 a cena taky slusna.. :wink:
puvodne je pouzdro mysleno na slunecny bryle ale sedne jako ulité

honzahais:
tak když jsem vybíral pouzdro od Deutera na batoh, tak jsem si toho na brýle nevšim a zvolil toto- sice ho nemám na Oregon, ale ten by se tam určitě taky vešel.
No a pak jsem sehnal ještě tohle a je taky dobrý.
edit: tak zmýlená neplatí, 60ka by se tam nenacpala :frowning:

No pouzdra jsou to moc pěkná, ale jak s tou gps v pouzdře pracuješ? Asi se dost zhorší čitelnost displaye. Nebo ne?:D:D:D
Ještě jsem si vzpomněl, že jsem na kajaku používal toto: obal:http://www.aquapac.net/usstore/images/2009/annotated/212.jpg
prodejce: http://www.aquapac.cz/telefony_gps.htm
To je absolutní ochrana a dovoluje GPSku plně používat. Pro ty, kteří chtějí mít přístroj stále jako nový je to jednoznačně nejlepší řešení. Vodotěsnost do 5m.:wink:

no nevim jak honza, ale já to používám při celodeních výpravách, ani ne tak na ochranu, ale je to lepší než ji tahat po kapsách - tam mi překáží a taky může vypadnout. tohle připneš na popruh batohu a je klid.
možná by stálo za úvahu tam vyříznout okýnko na displej :smiley: